Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daemer Black

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó grafika, pörgős játékmenet, ez kell egy flashjátékhoz, mi? Nos, nem feltétlen. Anno a Candy Box ha nem is aratott elsöprő sikert, de mindenkiből kiváltott valamilyen reakciót, tegnap pedig kijött a folytatás is, amit farkas7777 és P.I.D. is rögtön jelzett rövid időn belül. A…..
Daemer Black 2013.10.27 17:28:29
@3. művész: A hídon öld meg a trollt, ha még nem tetted, kelleni fog a bunkója, a barlangban öld meg a polipot, az dob egy koronát, azt a kútnál egy csokival fejleszd, jasperesre és így próbáld meg.
Daemer Black 2013.10.27 17:29:07
Imádom a Conceptis játékait, volt már pár a blogon, de ezúttal egy egészen új logikát kíván a megoldás - meg némi térlátást, ha a logika nem működik. A Skyscrapers-ben a négyzethálóba a hálónak megfelelően kell számokat beírni (szó szerint beírható, vagy…..
Daemer Black 2013.05.23 22:46:28
@Acsabi44: elsőre nekem is átláthatatlan volt. A lényeg: a szám azt jelzi, hogy hányat "látsz" ha onnan nézed a sort, oszlopot, tehát, ha 5 hosszú a sor és 5 a szám, akkor mindet látod, tehát növekvők. Ha csak 4, akkor a sorrend 2-3-4-5- és valamelyik - helyén van az 1-es, és így tovább. A maradék helyekre pedig ki kell logikázni, mondjuk adott négyzetre ha a sorában már van 1 és 3, az oszlopában meg 2 és 5, akkor ott csak 4 lehet.
Remélem érthetően sikerült elmagyaráznom :)
Breaking, megjelent a Cursed Treasure 2! A szerkesztőség két tagja is villámgyorsan rávetette magát, és vessetek a mókusok elé, én leszek a kevésbé lelkes! Szóval egy közel tökéletes első rész után az embernek vannak elvárásai, na! Amit most kaptunk, ugyan rendkívüli…..
Daemer Black 2013.03.17 16:05:26
@whoamiohmy: A Hands of War 3-at se hagyd ki.
Daemer Black 2013.03.21 17:21:13
@Holding: És most a Strike Force Heroes 2.
Asszem egy új gazdasági világválság előestéjén állunk.
Teljesen bajban vagyok az AL Project műfaji meghatározásánál. Még abban sem vagyok biztos, hogy tényleg játék-e. Vagy interaktív film. Vagy élő képregény. Egy biztos: van hangulata, nem is akármilyen. A történet kifejezetten lényeges az élvezeti értékhez, úgyhogy csak alapfokú…..
Hárman is beküldték a Qoosh linkjét, szóval rossz játék nem lehet - gondoltam én. Ráadásul egészen jókat írtak róla, Kael például ezt:"Ma is találtam egy csemegét :) Platform játék, amit ugyan alapvetően nem szeretek, de ez a végéig érdekesnek bizonyult. Aki ért angolul,…..
Daemer Black 2013.01.25 18:30:17
Ha valakinek nem lett volna elég (szemétparaszt), akkor itt van ez:
www.kongregate.com/games/UnknownJoe796/focus
Hasonló, kicsit régibb, SOKKAL nehezebb és hosszabb. Több játékmód, ebből kettő kifogott rajtam. Illetve itt lehet növelni a teleport távolságát, de cserébe ahogy lassításban maradsz, egyre csökken a sugara, valamint idő kell a visszatöltődéshez.
...a CubeCubeCube. Adva vagyon egy 3D-s alakzat számokkal, a mi feladatunk pedig az, hogy a számmal jelzett elemből álló formát hozzunk létre (értelemszerűen maximum egy él lehet közös egy másik alakzattal, illetve számból is csak egyet tartalmazhat). Ez így leírva eléggé kínaiul…..
Munkakerülő játékok 忍者 2012.09.17 08:00:00
Azt mindig is tudtuk, hogy ha harcművészet, akkor a nindzsák etalonnak számítanak. A Ninja Cannonnak hála most már azt is tudjuk, hogy ágyúból kilőve is rendkívül hatásosak, ha démonokkal hatalomra törni szándékozó ellenségek elleni harcról van szó. Számtalan hasonló darab…..
Daemer Black 2012.09.17 17:56:04
@Eltévelyedés: www.kongregate.com/games/Ninjakiwi/bloons-td-5
Megfelel? Ugyan vannak fizetős dolgok is benne, de egy jó adag farmolással azok is megszerezhetők egy-egy pályára.
Szívszorítóan megható az I Saw Her Standing There sztorija, de nem árulom el. Mint ahogy a poént sem. Irányítás nyilakkal, a figura megdöbbentően nagyokat tud ugrani, és ennyi. Habkönnyű ügyességi, kellemes mosollyal a végén. Kaptatok elég fejtörőset a hétre (és nem hiszem el,…..
Daemer Black 2012.08.12 12:34:11
@nyauuuuu: 5880-nál már a felső 1%-ot írja
Vigyázat, a láma láda látogatói leköpés áldozatává válhatnak! Már a Madagaszkárban sem értettem, miért olyan fontos az állatoknak, hogy a nézelődők elől különböző trükkökkel meneküljenek meg. Erre a Llama in your Face című játékban sem derül fény, viszont az biztos,…..
Daemer Black 2012.07.24 07:44:15
@nyauuuuu: Csak elakadt a szavunk a rengeteg remek játék miatt! Egyébként a legjobb, amikor a végén felvonulnak a szereplők. A nevükön többet nevettem, mint az alapötleten.
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
Daemer Black 2012.07.05 23:01:32
Ha még valaki más is játszana ezzel rajtam kívül, és hozzám hasonlóan gondja lenne a rengeteg szörny lassító hatásával, akkor annak van egy jóhírem:
gameinabottle.com/blog/2012/07/gemcraft-labyrinth-update-v-1-20/
Ami nekem mint lényeg leszűrődött:
Mezőnként csak 7 szörny jelenik meg egyszerre, akkor is ha több van; a lime trap már nem lassítja annyira a játékot; és már egy gombnyomással ki lehet ereszteni az összes megmaradt hullámot. Ha minden igaz, akkor néhány napon belül frissítve lesz mindenhol. Ha tévednék, és rosszul értelmeztem, javítsatok ki!
Kedves Kartársak!A szemfüleseknek biztosan feltűnt, hogy rögtön itt jobb oldalt egy szavazó ládikával bővültünk. Ennek oka roppant prózai: közülünk is többen a facebook-on töltjük időnk egy részét, így számos játékot ott játszunk. Néha szeretnénk ezeket is megosztani…..
Daemer Black 2012.04.18 21:06:29
Így a hét vége felé - fránya szombat - már jó pár játék terítékre került a nosztalgia posztokban, de igyekeztem összegyűjteni még néhányat, amelyek számomra nagyon emlékezetesek a KMK-ról. Hajdanán úgy jelentkeztem a szerkesztői állásra, hogy Stöki kérte, próbáljam…..
Remélem mindenki kipihente magát a hosszú hétvégén, mert a Space is Key 2 hatására a vérnyomás mellett ugrásszerűen meg fog nőni a törött monitorok és üzemképtelen klaviatúrák száma. Csak a szóköz billentyűt kell nyomogatnunk 20 pályán keresztül, de azt pályánként…..
A jó öreg Tower Defense is ritkán látott vendég a blogon, részint a szerzőgárda ízlése miatt, részint pedig a műfaj jellege okán: ellenség jön egy cikkcakkos pályán, te meg próbálod leölni, ezt variálni lehet, de őrületes változatosságot kihozni belőle már bonyolultabb.…..
Daemer Black 2012.03.18 14:57:29
Ha már TD, akkor ezt javaslom: ninjakiwi.com/Games/Tower-Defense/Play/Bloons-Tower-Defense-5.html
nekem napok óta kitart, és még mindig nem unom...
Ezzel a játékkal kapcsolatban pedig egyetértek az előttem szólókkal.
Tudom, tudom, de én akkor is kedvelem a különbségkeresőket, főleg a sztorimesélős változatot. Ebből a szempontból mondjuk a Music Box of Life nem igazán jó választás, mert sztori ugyan van, de nekem nem teljesen érthető, hogy ezt most akkor így hogy is. Először azt hittem,…..
Daemer Black 2012.02.22 05:46:06
@tundrazuzmo: a lányé és a szőke csávó esküvője...
  Amikor már azt gondoltam, a zombis játékok mindenféle mutációjával találkoztam már, rá kellett jönnöm, még mindig van mit megfertőzniük.  Talán a többségnek ismerős lehet a sünit/teknőst akármit minél távolabbra juttató stílusú játékmenet. Az Earn to die…..
Rutinosabb munkakerülőknek már nem is kell kommentár, a kép láttán tudják: az egy szintet végtelenségig játszó elefánt ismét visszatért, 30 agyzsibbasztó pályával. Még mindig remekül el lehet vele ütni a munkaidőt, de az igazat megvallva nálam már kezdi elveszteni a…..
Daemer Black 2011.12.29 09:43:43
Régi (túlságosan régi) tervem, hogy megint írok ide, egyrészt azért, hogy ezzel is legitimáljam a régi-új szerzőgárdát, másrészt azért, mert alkalomszerűen azért szeretném tiszteletemet tenni a blogon, kedves gyermekem ez nekem, még ha idén mostohán is bántam vele (a…..
Daemer Black 2011.12.29 09:41:43
A Diamond Hallow 2 az ügyességi és az rpg játékok keveréke. A karakter ugrál felfelé a pálya tetejéig, de - igencsak gyenge - ellenfelek állják útját. Néha-néha találhatunk új fegyvert is, ami valamivel jobb, mint az előző. A játék összesen 7 pályás, viszont ezek a pályák…..
Nem szép, de ötletes játék az Experimental Shooter, amelyben minden pályán fehér golyókat kell kilőni, de minden pályán máshogyan: van, ahol megadott sorrendben, van, ahol véges számú lövéssel, és van, ahol nem is a golyókat kell kilőni, hanem a falakat, mielőtt a golyók…..
Daemer Black 2011.08.05 18:45:15
@Case: ,@SomyTomy: Annál én azt csináltam, hogy felgyorsítottam azzal hgogy a falhoz vágtam, és amikor jött vissza, akkor lőttem ki.
Íme egy újabb "ágyúzd le a gonoszt" típusú játék, a Laser Cannon 2. A lézerfegyver vs. plüss-szörnyek kombó szerintem még nem fordult elő, és az se gyakori, hogy nem egy fix pontról kell tüzelnünk, de emellett a megszokottat nyújtja 30 pályán keresztül. Ettől…..