Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félmillió

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az MR1 Kossuth Rádió újra elővette a mágnesezés teóriát a Napközben című műsorban (http://www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20110211_090517_1). Ez a riport is elég egyoldalú, hemzseg a bakiktól, erősen áramszolgáltatói megrendelés szagú, és…..
félmillió 2011.07.23 20:30:22
Üdvözlök mindenkit az ártatlanul megvádoltak egyre bővülő táborában!

Elmesélném én is a történetemet:

-2007 augusztusában vettünk egy lakást
-2007 novemberében átirattuk a villanyórát (mert a régi lakó akkor költözött ki). Ekkor jeleztem az eon-nak hogy ne számlázzanak, mert nem költözünk még be, és üresen fog állni.(Felújítást végeztünk)
-2008 júniusában beköltöztünk, az eonnak bediktáltam az óraállást és kértem hogy innentől számlázzanak.Az ügyintéző megkérdezte hogy mennyit szeretnék fizetni? Nekem ez új volt, nem tudtam hogy így működik.Az ügyintézőnek elmondtam hogy ketten vagyunk a feleségemmel, 51 nmes 2 szobás lakás. Válasz: 5500 Ft kb.
-2008 december első elszámolószámla 6135ft
-2009 december második elszámoló számla: 117ezerFt
megnéztem én is a villanyórát, és utánnaszámoltam, az összeg jó KIFIZETTEM, mert nem is gondoltam hogy esetleg az óra rossz. Arra gondoltam hogy ennyit használtunk, mert bekötötték az éven a netet és gondolta a pc miatt van , hogy éjjel nappal megy.
A szomszédom is kapott egy csekket 213ezer ft-ról.
Szólt az eonnak hogy rossz az óra, kijöttek lecserélték és a 2 szerelő mondta nekünk hogy nézessük meg mi is mert az ilyen régi óráknál (1989-es gyártmány)egyre gyakrabban fordul elő, hogy meghibásodik.
-2010 február Rászántam magam és bementem az ügyfélszolgálatra, és KÉRTEM AZ ÓRA VIZSGÁLATÁT.
-2010 március 3. Vizsgálat megtörtént, hiba:73,9%
Az eonos szerelők azt mondák hogy az óra meghibásodott ez előfordul egy 21 éves villanyóránál.Megkérdeztem hogy mikor kapunk vissza pénzt mert nyilvánvaló hogy többet fizettünk. Válasz: Megvizsgálják mikor romlott el és a számlázási osztályon az adott hónapokra jóváírják.
-2010 október 16 Kaptunk egy levelet: Hibás fogyasztómérő miatti számlahelyesbítés. Visszautaltak 86ezer forintot. Gondoltam ügy lezárva!
-2011 április 6 Újabb levél. Tárgy:Szerződésszegő vételezés. A leszerelt órát elküldik "független" igazságügyi szakértőnek az eset tisztázása miatt.
A levelet bedobtam a fiókba, gondolta vizsgálják ha annyira unatkoznak.
-2011 május 18 Értesítés kaptunk az óra vizsgálatáról melyet 2011 május 30-án végeznek Karcagon a NAP-ÁRAM Kft-nél. Jelezték, hogy jelen lehetek a vizsgálaton. Minek mennyek én Karcagra Nyíregyházáról??? Azért hogy foggyon a szabadságom, plusz utiköltség. Levél ismételten be a fiókba, vizsgálják ha nincs jobb dolguk, én nyugodt vagyok NEM CSINÁLTAM SEMMIT.
-2011 július 19.-e kedd Levél az eon-tól Kötbért kell fizetnünk: 500ezer ft-ot.
FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 2011 JÚLIS 21. CSÜTÖRTÖK !!!!!!
Azt hittem fejjel megyek a falnak. Mivel este 7 óra volt már nem hívtam fel a levélben megjelölt ügyintézőt. Feleségemmel megbeszéltük hogy 21.-én csütörtök du-tán ráérünk mindketten és bemegyünk személyesen az ügyfélszolgálatra.
21.-én kb 17 óra Nyíregyháza Korzó eon ügyfélszolgálat: Ügyintéző tájékoztat hogy itt nem foglalkoznak ilyen ügyekkel!!! (akkor mivel???) Hívjam fel a levélben szereplő ügyintézőt és vele eggyeztessünk személyes találkozót a Bethlen Gábor utcán. Hívjuk, nem veszi fel.
22.én péntek délelőtt ismét hivjuk nem veszi fel senki!!! Hívjuk az eont hogy az telszám és ügyintéző nem létezik. Válasz: Hívjuk 25-én hétfőn mert most szabin van.
Tehát most itt tartunk: Nem sikerült még érdemben beszélni senkivel, a fizetési határidő lejárt 2 napja.

Kérdezem én:
-Ha bűnös lennék miért hívtam volna ki magamra az ellenőrzést???
-A villanyórához bárki hozzáférhet, mert 4emeletes panel második emeletén van a LÉPCSŐHÁZBAN. A lemezszekrényt TILOS LELEKATOLNI tűzvédelmi szempontból, és mert abban futnak a DIGI, UPC ÉS T-HOME vezetékek is és elég sűrűn szerelnek benne.
-A villanyórát leszerelték 2010.03.03.-án és a jegyzőkönyv szerint 2011.05.30.-án bontották fel a leragasztott általam aláírt dobozt!!!!
MIT CSINÁLTAK 1 ÉV 2 HÓNAPON KERESZTÜL AZ ÓRÁNKAL???? ( TALÁN BERAKTÁK 1 MÁGNESTEREMBE???)
-Ha az ügyet lezárták 2010. októberében, miért merült fel a gyanú mágnesezés miatt 2011. májusában??? Ezt valahogy nem értem! (Ja de mégis, Addig volt az eon mágnestermében!)

Kérem aki tud tanácsot adni az segítsen.
Köszönettel: Egy átvert fogyasztó.