Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Godefroy

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Webes tévé hímeknek 2006.10.13 13:15:00
Kérem szépen, ismét a sekélyes barom jelentkezik, lehet, hogy lassan ideje lenne erre a célra egy külön nicket kreálni, de a végén azt hinnék a nyájas olvasók, hogy az egy külön entitás, pedig lófaszt, ez az én másik énem, amiről a hangok is megmondták, hogy normális. Szóval…..
Az angol Channel4 nem egy félős csatorna, adtak ők mér le olyan műsort, melyben állatimádók mesélték el, hogyan szokták kielégíteni kis házkidvenceiket, igen, úgy, ahogy mi bele sem szeretünk gondolni, de hát nagy az Isten állatkertje. Volt aztán nekik egy olyan boncolós műsoruk…..
comment:com Mit nem nézünk ma? 2006.09.20 19:16:00
Tegnap meg akartam nézni a Misi Mókust dvd-n, ehhez képest az idióta csürhét kellett nézni, és azon gondolkozni, hogy ezeknek nem kell dolgozni másnap? Úgyhogy hiába lesz ma is egy-két normálisabb műsor, valószínűleg a Hír Tv-n fogunk kikötni. Akkor vegyük sorra, miket nem…..
comment:com A HírTv észbekapott 2006.09.20 01:00:00
Randalírozókról beszélnek a HírTv híradójában, a bejátszásoknál a felirat szerint "rendbontókat" láthatunk. A forradalmárok tegnap voltak, ma alusznak bizonyára. Akik a HírTv saját közvetítőkocsijára támadtak, hát azok csak nem lehetnek forradalmárok, nem igaz?..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..