Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheYuriprime

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD When I ruled the land 2012.04.04 10:42:30
A nap videója egy zenés Minecraft-machinima, ami a legmegátalkodottabb Minecraft-elleneseket is meggyőzi arról, hogy simán elbírna ez a stílus rajzfilmet vagy egész estés animációt is. Inkább mint egy Shrek 5 visszatér.   ..
TheYuriprime 2012.04.04 17:44:33
www.youtube.com/watch?v=PuEezbQ-oyM
itt a link a timelapse videóhoz, ahogy a FryeUk serveren elkészítik a várat. Érdemes őket folyamatosan követni nagyon jó videókat készítenek.
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
A Witcher a lengyelek nemzeti kincse, én speciel sajnálom, hogy mondjuk Tier Nan Gorduinból nem lett nemzetközi hírű bárd, mert akkor most az ő nője hemperegne meztelenül itt a posztban, nem valami lengyel vöröske, de ne keseregjünk most ezen. Inkább nézzük meg közelebbről,…..
TheYuriprime 2011.07.26 13:59:55
@tumpara: Nos szeretek olvasni, de ennek ellenére majdnem diszgráfiás vagyok vmilyen doki felmérése szerint.
Semmi extra, nem is nagyon zavartatom magam miatta, de tény hogy borzalmasan írok és nem is szoktam ellenőrizni. Szerintem elég sokan így vannak vele kérlek tekints el ettől a közeljövőben. :)