Regisztráció Blogot indítok
Adatok
báscsaelvtárs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
báscsaelvtárs 2011.07.23 13:58:53
@csib: Te se tudod miről beszélsz. Voltál már óvodában gyereket összeszedni? Maximum nagymamákat látsz ott, akik próbálnak "mihaszna" gyereküknek segíteni.
Nem ismertem az óvónőt, mert a munkám miatt esélyem nem volt a gyerekeimért menni. Legalább anyám tudott segíteni, felvállalta a bébiszatyor szerepét, nevelte a kölykeimet, és neveli még most is, hogy módom legyen napi 12-14 órát dolgozni. A főnök igénye szerint.
Akár szombat, vasárnap is!!! Ez a 3. olyan nyár, hgy 3 napnál többet nem engednek el szabadságra. Szerinted? Kisgyerekes anyák, akik csak teher a cég számára? Mondanom sem kell mineden férfi kollégám nyogodtan elmehet szabira, akkor amikor akar, nem gond, hogy a meló közepén vagyunk. Majd mi hülye, semmihez nem érő kisgyerekes anyák megoldjuk. Elvégre ŐK elfáradtak az éves sok munkába. Mi alig-alig, elvégre dolgunk semmi, munkaerőnek sem vagyunk jók, hiszen gyereket IS nevelünk, vagy legalábbis szeretnénk.