Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sakk-bástya

2 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a.k.a. "A szeg". A Kampós gyilkos címnél maradtam, mert sokkal röhejesebb, tekintve, hogy semmiféle kampót nem használ ..
Végre rászántam magam, az összes* Snajper-es videómat összevágtam egy résszé és az elejére még egy rövid intrót felvettem, mert ez a játék megérdemli. *Időrendi sorrendben a 2-3 rész kimaradt, mert ott nem találtam az utat és később kiraktam a választ saját magamnak, hogy…..
Köszönet a viccért "Dark Light". Sokáig tartott a megvalósítás, tudom... ..
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
Sakk-bástya 2012.06.09 15:28:38
@freddyD: Jajj, igen, én minden meccset megnéztem azon a VB-n, és sajna rengetegszer leadták azt "halld a hangom, hidd az álmom..." www.youtube.com/watch?v=ChmC1on8hW0 ez viszont tetszett akkoriban
Mivel már sokan kérték és rég volt a legutolsó, akkor gondolom egy jó alkalom erre a mostani hétfő. Állítólag úgy is szar idő lesz és szabadnap van. Itt lesz a közvetítés Ustreamen Kérdezhettek itt, twitteren, youtube-on vagy akár ott a Ustreamen. A múltkori videós móka…..
Subba blogon láttam ezt a valamit, amitől után még nem tértem magamhoz. Nem tudom eldönteni, hogy maga az a tény, hogy ezt ők dal címszó alatt komolyan gondolták, vagy ez az operatőri munka (pl 00:31 körül ez mi akar lenni?) és klip dramaturgiája durvább. Az is szégyenletes, hogy…..
AVGN és NC rajongói oldal WTF? 2012.05.17 20:57:01
Üdv emberek.Az oldal picit leállt, ahogy a Nerd videók kiadása is, az NC videókkal pedig nem én foglalkoztam. Persze ha valaki feliratoz egy NC videó és szeretné, akkor itt közszemlére teszem.Természetesen amint lesz új Nerd videó annak a felirata meg lesz csinálva.Természetesen…..
Majdnem azt a címet adtam neki, hogy Budapest vs Vidék, de tudom, hogy a nem budapestiek (aka vidékiek) utálják a vidék kifejezést, úgyhogy most kedvükben járok. Pedig akármilyen inkorrektnek is tűnik a vidék kifejezés, szerintem találó, mert ez az ország annyira főváros…..
Sakk-bástya 2012.04.13 13:40:41
Kisvárosban élek, a kompromisszumok kisvárosában. Ami miatt sosem hagynám itt, hogy friss a levegő, vagy egy nagyon tiszta tavunk, ami lepipálja az összes strandot az országban (szubjektív) rengetek túraútvonal indul innen, és túrafüggő lévén igénybe is veszem nap mint nap. Ami kell, az van, pár étterem, kajálda, pizzázó, hamburgerező, stb, mégsincs minden túlzsúfolva. Viszonylag közel van Pesthez (38 km), 50 perc alatt kint vagyok robogóval, ha bármi kéne, a Budapesti utakon pedig (hála a nemrég bevezetett motoros törvényeknek) igazi élmény motorral száguldozni, előre lehet menni ha dugó van, parkolási gondok sincsenek, mert felmegyek a járdára. Tehát Pest (mikor azt írom, Pest, természetesen Budapestre célzok)karnyújtásnyira van, nem maradok le semmiről. Voltam többször is Pesten, nem tetszik benne, hogy olyan személytelenek az emberek. Nincs semmi szemkontaktus, ha valakit meg szeretnék szólítani az utcán (hogy merre van az xy utca) 50%-ban csövesnek néznek, és elhúznak a francba. Nem az ő hibájuk jól tudom, egy Pesti ember már "csövesedzett" úgymond. Érezhetően nagy a szmog, 2 óra sétálás a Váci Út mellett, és már kapar a torkom. Ellenben igaz, minden Pesten történik, van minden ott, ha teszem azt, hangszerboltba akarok menni, biztos találok 1 kilóméteres rádiuszon belül, és annak az embernek, aki nem szeret vakon rendelni a netről, ez nagy könnyebbség. Én személy szernt SOHA nem laknék a Pesti belvárosban, 1-1 élyszakát még gyakran eltöltök ott, de számomra fullasztó hely. Nem a szmog miatt, hanem a tömeg miatt, nem bírom a nyüzsgést, ahogy szerintem sok vidéki sem. Talán egy külvárosi részén még ellaknék, és minden 3.-4. nap benéznék a belvárosba, csak akkor nagy dilemma lenne, hogy most vegyek e havi bérletet, vagy ne...
Nem is olyan rég valamelyik piás bejegyzés kommentjeinél valaki megemlítette az "Almdudler" üdítőt, ami valóban nagyon finom és nagy szégyen, hogy a magyar piacon anno megbukott... Pedig tényleg van egy egyedi íze, amit azóta sem tudtam felfedezni más márkánál. Azonban…..
Hallottam egy jó viccet, amit figurák segítségével ábrázolok nagyon trash módon    ..
Sakk-bástya 2012.03.18 18:59:34
Leon ismét feliratozott egy videót. Mindenkinek jó szórakozást a Bible Games 3. részéhez.   AVGN-Bible Games 3 Hungarian subtitle by dolfinthereal..
Sakk-bástya 2012.02.03 22:53:11
Leon megkeresett egy emailben, hogy feliratozná a Contra Memories című videót. A felirat el is készült, csak időzítés nélkül, mondtam neki, hogy most nincs időm időzíteni, ha megcsinálja fent lesz a videó. Leon nemhogy csak a feliratot készítette el, hanem a videóra is helyezte.…..
Az imádott hokimban van egy nagyszerű szokás, hogy egyes meccseken az első hazai gólnál a nézők medvéket dobálnak be a jégre, amelyeket aztán kórházban fekvő beteg gyerekek kapnak. Itthon is volt már többször ilyen meccs (először Miskolcon), legutóbb a hoki vb-n a spanyolok…..
Tipca ismét befejezett egy NC videót, most a Mortal Kombat 2 videót vette elő. Mindenkinek jó szórakozást.   Nostalgia Critic - Mortal Kombat - Annihilation by dolfinthereal..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Sakk-bástya 2011.09.05 23:48:00
@jokerap: Ha jobban megfigyeled, ez a blog nem csak filmekről és járékokról szól... Még a blog szlogenje is ez: "Ami eszembe jut, időhatárok, elvárások nélkül" Ez azt hiszem, elég nagy intervallum...
Mozik terén már csak kevés érintetlen terület maradt nekem. Életem során voltam már az egytermes retróstól (a jó öreg Olimpia), halom multiplexben, vetítésre szinte alkalmatlanban (Kino), sőt, egy sajtóvetítés erejéig még meg is nézhettem az elég felejthető…..
Néha nehezen találjuk a helyünket ebben a rohanó világban, túl gyorsan bekövetkezik a baj, és gyakran anyagi korlátozottságunk miatt nem tudunk azonnal kilábalni belőle. Ezekre a problémákra találtam ki hosszú és álmatlan portai szolgálataim alatt hasznos tanácsokat: Ha…..
Elkezdtem egy hülyeségeken alapuló blogot csinálni, szivesen teleírnék pár oldalt, de sajnos már 0:43 van, úgyhogy hamarosan mennem kell aludni... Tele a világ poénokkal, már-már fárasztó az a sok hülyeség, ami áramlik, ezért ki kell taláni újfajta humort, ami se nem…..