Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robbi25

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A környéken való bolyongásunk során véletlenül akadtunk Füzérradvány nevezetességére. A tipikus, kastélyban végződő csodás fasor látványa már sokat sejtető volt, de magunk sem gondoltuk volna milyen élmények várnak még ránk. A Károlyi-kastély parkjába beérve kellemes…..
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Korábban, mindig az idegösszeomlásig idegesítettem magam azzal, hogy hétről-hétre hónapról-hónapra javítanom kell a legjobb félmaratoni időmön. Tavaly ilyenkor például belehajszoltam magam egy sérülésbe, mert nem tudtam elengedni azt az érzést, hogy az első kilométerek…..
Ezen a hétvégén a Zemplén havas-saras lejtőit a szelíd nyírségi homokdombokra cseréltem, és a hétvégi hosszú futás célpontjául a Tiszát jelöltem meg. A Tiszához van rövidebb út a Nyíregyháza-Nagyhalász-Ibrány-Tiszabercel útvonalnál, mégis ez tűnt a legésszerűbb…..
robbi25 2012.02.26 18:48:35
@Belus Tamás: Sándort van szerencsém ismerni:)