Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hefnersbun

180 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soul rabbit Azok a '90-s évek... 2019.03.10 11:47:01
Állapotainkat nagyban meghatározzák a külső ingerek. Ezt pár évvel ezelőtt tudtam és tapasztaltam meg a saját életemben. Most jelenleg Hans Zimmer-t hallgatva írok,https://youtu.be/ppXYF-CURVw és újra visszajönnek az emlékek, amikor nem tudván miért, de kemény rockot, vagy bús magyart hallgattam.…..
Ezzel a címmel vettem egy könyvet, mivel úgy éreztem az emberek kifordultak magukból vagy csak én  nem értem, mit miért csinálnak. Válaszokat kerestem. Négy személyiséggel foglalkozik a könyv írója, a hátsó borítójáról idézek: " Joe Navarro, az FBI egykori ügynökének könyve megtanít a négy…..
https://utvesztox.blog.hu/2015/04/23/kreativitas-introverzio_187..
...nyolcszoros skorpió találkozik vagy a világot váltják meg, vagy elpusztítják azt. Jelen esetben mindkettő megvalósult. Találkoztam A Férfival, egy könnyed nyári estén a hozzám közeli sörözőben, miután több éves az önszántamból élt ( ki akar önszántából csinálni ilyet, ez hülye! ) szinte…..
Soul rabbit Minták... 2019.03.09 22:37:50
...vannak. Mindenki életében. Jók is rosszak is. Tegyük fel adatik egy alkoholista édesapa.  1.: nem akarok olyan lenni, mint ő, ezért mindent máshogy csinálok az életben. Nem iszok. Soha vagy csak nagyon ritkán. Egy ideig sikerül is, aztán jön egy összeomlás és gyógyítom magam. Egész sokáig.…..
Soul rabbit Találkoztam ma egy... 2019.03.09 20:21:29
lánnyal, akivel pár napot töltöttem egy minden tekintetben zárt csoportban. Nem voltunk a legjobb formánkban, de még így is meg volt az a láthatalan kapocs köztünk. Amikor belenézel valaki szemébe és átjön a múltja, a jelene és a jövöje. ( amikor első találkozáskor megölelt és ezt mondta:  -…..
Változtatni nem könnyű, de mindenképpen több esélyt ad, mint megállni és feladni. A rengeteg gubanc, ami egy emberi lélekben több évtized alatt felgyülemlik, feldogozatlanul borzasztó dolgokra teszi képessé az embert.  Valaki alkoholista lesz, valaki életképtelen kapcsolat téren, és van aki eljut…..
Sok éve már, hogy nem írtam bejegyzést. A mostani vélhetően egy sor tisztázatlan vagy problémás kérdésre keres választ. Vagy csak magyarázatot ad az elmúlt hónapokban történtekre. Kezdjük azzal, hogy mi történik olyankor, amikor két introvertált, depresszióra hajlamos egyén találkozik és fellobban…..
Soul rabbit Egyedül az úton 2013.07.05 00:21:08
Talán hamarabb útra kelek, mint kik készültek indulni.Talán magányosabb leszek, mint bárki más.De talán a szívemben itt maradtok gyönyörű emlékként,hogy mosolyogva, sírva gondolhassak vissza rátok a legmagányosabb percekben....   ..
Soul rabbit Sunrise 2013.06.30 05:41:00
A napfelkeltében számomra az a csodálatos, ahogy előbújik a horizont mögül, és lassan de biztosan átmelengeti a testemet, szívemet, lelkemet. És bár minden nap megismétli ezt a folyamatot, mégis... mindig új reményeket, új esélyeket ad az életbe. Szeretném huncut kis…..
Soul rabbit Belobbani 2013.06.26 08:30:00
Belobbanni, lángolni, végig égni,majd a parázzsal együtt elhalni...együtt...   ..
Soul rabbit Május 26. 2013.06.26 07:30:00
Bármit is kezdesz el, arra törekedj, hogy amikor befejezed, büszke lehess önmagadra. Legyen az a legapróbb dolog, egy teljesen hétköznapi, mindennapos cselekedet. Mert a sok apró sikerélményből adódik össze a boldogság. Miként az ember is maga is milliónyi kis részecskéből tevődik össze....Ne nagy…..
Soul rabbit Június 17. 2013.06.17 09:58:00
Mindenkinek van olyan emléke, amit ha vissza idéz azonnal mosolyra fakad... Szerencsésebbeknek magadataik, hogy olyan emberek veszik körül, akik nap, mint nap újabb ilyen emlékeket alkotnak  Ha nem túl jó a nap, Ha minden a feje tetejére állt, akkor is van egy mozdulat, egy szó, egy JEL, ami azonnal…..
Soul rabbit Június 22. 2013.06.04 22:07:00
Fáj, hogy már nincs veled? Az jó. Azt jelenti: szeretted. Ha szeretted, sosem fogod elfelejteni. Ha nem fogod elfelejteni, amikor legközelebb találkoztok a jövőben, egy másik következő életben, már bizalommal és szeretettel fogjátok egymást fogadni. Azt viszont most kell elfogadni, hogy hiába…..
Soul rabbit Fogadom 2013.05.31 11:51:00
"Fogadom, segítek, hogy szeress élni, hogy mindig gyöngéd leszek hozzád, és lesz elegendő türelmem. Hogy beszélek, amikor azt kell és hallgatok veled, amikor nem. (...) Hogy a szíved melegében élek és az lesz az otthonod. "Fogadom c. film részlet..
Soul rabbit Május 24. 2013.05.24 19:30:00
-Azt olvastam, hogy a világegyetem 18 millió fényév széles...(...) És képzeld, hogy még trilliószor messzire mész, és már olyan messze leszel, hogy a világegyetem halvány fényeit sem láthatod...Nagyon hideg van és végtelen sötétség.. és néha ha felébredek és sötét van, nagyon megrémülök... azt…..
Soul rabbit Tánc Május 25. Sh@m3n 2013.05.24 14:24:00
"Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben."Táncolni pedig csak az tud igazán, aki már párszor a földre csüccsent az eső áztatta földön a sárba. De felállt és újra meghallva a lélek, az élet zenéjét, amit más nem hallhat, újra…..
Soul rabbit Május 21. 2013.05.21 15:21:00
Eljön majd az a pillanat, amikor magad mögött hagyod erőszakkal a közel, s távoli múltat, melyek már nem fakasztanak mosolyra, hanem leginkább szomorúságot csempésznek a minden napjaidba. El fog jönni, mert mindenki rádöbben, hogy ezzel nem megsemmisíti, meggyalázza, avagy cserben hagyja azokat az…..
Soul rabbit Május 14. 2013.05.14 06:04:00
Hányszor tépted már ki a szíved a helyéről? Hányszor égetted már csonkig a remény gyertyáját a lelkedben? Milliószor és még többször... És vajon hányszor adatott meg a lehetőséged arra, hogy megfelelően elsirasd, meggyászold, lezárd azokat a szerelmeket? Ugye milyen kevésszer? Ezért van bennünk…..
Soul rabbit Május 12. Sh@m3n 2013.05.12 20:08:00
Vágyni arra, hogy a szemébe nézhess, lásd a mozdulatait, érezd az ölelését... Együtt kávét főzni, majd meginni, közben pajtásokként viccelődni... megnézni egy filmet összebújva, édes-szerető ölelésben.... beszélgetni mindenről ami csak eszetekbe jut... érezni, hogy tényleg…..
Soul rabbit Április 22. 2013.04.22 07:10:00
Nehéz megtalálni az arany közép utat... Amikor még nem jelezheted, hogy valakire vágysz, de már túl vagytok a haveri kapcsolat szinten. Amikor tisztában vagy vele, hogy egy rossz szó, mondat, nézés annyira megronthatja ezt a minden nap örömet adó kapcsolatot... De egyszer ki kell mondanod....…..
Soul rabbit 2013.03.11 23:05:06
Társat találni nem könnyű. Én már milliószor próbáltam, és mindannyiszor le  is tettem a feladat megoldásáról. Aztán vannak azok az idők, amikor nem keresek, csak vagyok. Olyankor mindig megtalálnak olyan emberek, akik az első pillanatban rajonganak értem, aztán hirtelen…..
Soul rabbit A kétkedés napjai 2012.07.17 22:33:00
  A kétkedés napjai mindenkinél előjönnek. Kétkedünk abban, hogy jó-e az amit csinálunk, jó helyen vagyunk-e és hogy egyáltalán jó helyre születtünk. Ezek a gondolatok mind-mind, azon okból kerülnek felszínre,hogy nem vagyunk megelégedve az adott helyzettel.  Nagyon nehéz azon gondolat sort…..
Sokszor és sokan jártunk már így: szép egészségesnek látszó almát a kezünkbe veszünk, forgatjuk, nézegetjük, és amikor beleharapunk, kifordul a szánkból a falat.Emberekkel is vagyunk így. És igen gyakran a rothadásukért saját maguk a felelősek.A keresztény vallásúak a…..
Soul rabbit Vér és könny 2012.04.30 13:08:00
Ez a mai nap mottója. Vér: A piacról hazafelé, sikeresen eldobtam a bringával magam, aminek eredményei: Bal szemöldök felrepedve; bal váll, könyök, belsőfelkar plazúr hiány; bal comb izomfájdalom.Könny: ezen sérülések fertőtlenítésének fájdalma, illetve a baleset utáni…..