Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jávori

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Elmúlt, mint száz más pillanat, De mi tudjuk: mégis múlhatatlan, Mert szívek őrzik, nem szavak."Nagy László A faluban a református egyház megjelenésétől működött iskola, s a nép nevelése és oktatása is a református lelkész feladta volt. A tanító, vagy ahogyan ekkor…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Volt egyszer, nem is olyan rég, egy galaktikus szonettverseny. A feladat az volt, hogy szonettformában, sci-fi témával kellett verset írni. Olyan meglepő és boldogító sikere volt a versenynek, hogy ezen felbuzdulva most kiírnánk egy újat. Ez alkalommal a távoli kelet felé vesszük…..
Minden formában díjazzuk a szépséget, találjuk azt művészetben vagy akár egy csillogó szempárban. Azonban arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az Olvasó mit tart szépnek! Ezzel kapcsolatban egy versenyt hirdetünk. Az érdekelne minket, hogy melyik 3 Galaktika magazin borító…..