Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cszoli (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
Immár ötödik alkalommal szórakoznak a schönherzesek saját kollégiumuk szobafényeivel. Idén zene is lesz, sőt, egyben indafotósétálni is fogunk. Úgyhogy akinek van kedve nehéz témát fotózni, az pakolja be a táskájába a gépet is. Akik nem értik vagy nem tudják, hogy miről van…..
Jerry Seinfeld milliókat haknizott össze Seinfeld nevű sitcomjával, amit mi igazán viccesnek soha nem tartottunk, de heti 10-12 millió néző nem tévedhet ugye. Visszavonulása után néha visszarángatják egy-egy cameo vagy reklám erejéig, mint például a most látható izében, amiből…..
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
Webszemét Itt a web 3.0 vazze!!! 2008.02.22 14:27:20
Valahol, egy messzi-messzi galaxisban, egy magányos harcos leszámolt az elavult technológiával, és milliónyi kérdőjel helyére tett egyetlen mozdulattal pontot. Az ember, aki döntött, jedi lett, és elhozta nekünk a világosságot, igen, polgártársak, megszületett a 3.0-ás webes…..
Sok-sok embert megmozgatott és írásra késztetett az előző, gyorshajtással kapcsolatos poszt, sokminden előkerült, kell-e háromszázezres büntetés, feljebb emeljék-e a sebességhatárokat, vagymostakkormilegyen. Kicsit vonatkoztassunk el attól, hogy a pénztárcánkat tekintve milyen…..
Annak rossz lehet. Ennek a helyzetnek mulatságos lenyomata a fenti, kirakatban elhelyezett backdoor kommunikációs üzenet. Húgommal találtuk ezt a frontdoor tájékoztatót a Klauzál térnél.Semmi más nem volt kiírva az üzletre,csak ez,tehát ez az egy már biztos. Mi nagyon jót kacagtunk…..