Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoymatesi1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai Pite - Találkozó: Káromkodás+egy félmeztelen nő Trónok Harca: Folyamatos meztelenkedés, folyamatos trágár beszéd és kemény akciójelenetek. Találjátok ki, melyik kapott magasabb besorolást... ..
Hoymatesi1 2013.06.04 15:56:28
hu.wikipedia.org/wiki/Korhat%C3%A1r-besorol%C3%A1s

ide le van írva mért bár Az Ördög jobb és bal keze besorolása vicc
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ha vásárolok, általában mindig igyekszem magyar termékeket venni. Ez a legtöbb esetben ráfizetést jelent (pl tésztáknál általában a külföldi mindig olcsóbb), de ezen azt a pár forintot nem sajnálom. Ezzel indirekt hosszútávon (elméletben)…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Ez elég kell, hogy legyen a nyár végéig. Ha már úgyis akciós volt ..
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
Hoymatesi1 2011.12.19 15:16:17
"Anyósomtól" kaptam egy elég bizarr édességet, amelyek úgy néztek ki, mint valami szemgolyó (belül savanyú lé volt). Evés előtt persze ki kellett próbálni a kihagyhatatlant...  ..
Hoymatesi1 2011.11.02 09:07:23
:D