Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shell8104

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első ránézésre három lehetőségünk van feltelepíteni az Xcode-ot. A Mac-hez kapott telepítő DVD-n megtalálható az Xcode 3-as verziója, ezt feltelepítve le is jön hozzá egy frissítés, így nálam most 3.2.6-os a verzió. Ahhoz, hogy az iOS SDK-t is fel tudjuk telepíteni, be…..
shell8104 2011.05.16 12:01:28
@rolsz: Örülök, ha tetszett. Tervben van mindenképpen a folytatás. Én munka mellett próbálok haladni az iOS platform megismerésével, csak mindig fontosabbnak érzem tovább haladni, mint leírni az eddigieket :)
Már van egy félkész post a tarsolyban, meg egy csomó jegyzet.
A következő néhány cikkben megpróbálom összefoglalni az Objective-C alapokat, mit hogyan kell leírni ezen a nyelven. Elsőként nézzük a változók deklarálását! Először is vannak a primitív típusok. Ezeknél csak a típust kell megadni és a változó nevét. Ezután már…..
Régóta érdekel az iPhone-os fejlesztés, úgy döntöttem, hogy most belekezdek. Első lépésként vennem kellett egy mac-et. A 2011 eleji szériára esett a választásom, abból is a legkisebb darabra, a 13 colos i5-ös gépre. Ár/érték arányban ez volt a legmegfelelőbb. Ha magammal…..
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Emilnek köszönhetően újabb nagyszerű kalandjáték következik az escape room puzzle-k jegyében, csodálatos, bár helyenként kissé véres grafikával. Az Icescape két okból is rendhagyó. Egyrészt a kurzor elemlámpaként is funkcionál, tehát mindig csak a játéktér megvilágított…..
Subba Udvaribolond rendelésre 2008.02.13 13:58:00
Feldobná esküvőjét? Az esküvõ vészesen közeleg? Még nem talált vőfélyt? Valami igazán különlegeset szeretne? Szeretne egy felejthetetlen estét? Válassza a SZTÁR-vőfélyt, és szolgáltatásait! Amennyiben hiányzott egy kis tenyérbemászó stílus az életetekből mindenképpen…..
„Rohanj, rohanj, ROHANJ” - adott pontos használati utasítást levelében viks az Extreme Pamplonához. Valóban, a játék főhőse akár Forrest Gump is lehetne, mert csak fut, fut és fut, végig Európa nagyobb városain. Emberünket mindig üldözi valaki, Párizsban egy púpos…..
Csak erős idegzetűek próbálják ki a The Visitort, mert rajzfilmes grafikája ellenére brutálisan véres jelenetek vannak benne. Az amúgy klasszikus point’n click kalandjáték főhőse egy űrlény, aki a Földre érkezve a helyi élőlényekben fejlődik egyre brutálisabb szörnnyé.…..
Néha jó az, ha az ember beteg, és nem megy be a munkahelyére reggel hatkor, mert így kényelmesen megnézheti az Árpátlanított Koffeinmentest. Mondjuk van ennek hátulütője is, mert arra igazán nem számíthat a forró, citromos teát szürcsölgető szerencsétlen (én), hogy olyan…..
A TorrentFreak oldal évvégi összesítéséből kiderül, hogy a torrentező internethasználók nagy többsége nem bírja ki rendes heti Hősök-adagja nélkül, és ipari mennyiségben szedi le a sorozatot - egészen pontosan 2.5 millió letöltést regisztáltak az egyik legnépszerűbb…..
Vitán felül a világ legaljasabb játékát küldte be egy olvasónk (már vagy három hónapja, de sajnos elveszett a sok levél között): a Distraction Game egyszerű ügyességi cuccnak indul, amiben rakétákat kell kerülgetni, aztán oldalról beköszön egy bárány, és kicsit meglöki a…..
Többször felvetették a kedves kommentelők, hogy jó lenne egy olyan poszt, ahol szabadon, spoilerekkel tűzdelten lehet megvitatni kedvenc sorozataink éppen aktuális történéseit, melyek a nagy átlagot tekintve, mintegy egy évaddal előrébb tartanak, mint a hazai vetítés.A tavalyi…..
shell8104 2007.10.18 22:48:35
Elolvastam ezt a topicot: forums.buddytv.com/heroes-season-two/40314-2-4-discussion-2.html
és találtam pár érdekes gondolatot:

1. Nathan-ra azt írták, hogy talán így képzeli el peter arcát, vagy esetleg így nézett ki, amikor elrepült tőle. De ez szerintem hülyeség, mert nekem úgy tűnt, hogy Nathan a saját arcát látja eltorzultan.

2. Itt csak annyi merült fel, hogy uncsi, meg sablonos klermackó meg a srác "románca". De a fenti linken sokan írták, hogy a sráctól kirázza őket a hideg :-)) meg hogy SZE tuti nem lenne ilyen óvatlan, hogy olyan városba jön / olyan suliba iratja klermacit, ahonnan elvitt egy repülő srácot... ebben lehet vmi

3. klermaci ellopott kocsija lenne az, amivel Sylar-ék menekülnek?? Tény hogy ugyanaz a márka, de mivel az első évad is tele volt N*ss*n-okkal, sima reklámnak tudtam be :-) és esetleg találna benne jogsi papirokat?? :-)

4. a legmeredekebb a végére maradt: két link a "12"ről
heroeswiki.com/images/6/6c/Group12.jpg
members.shaw.ca/pileofstuff/heroes/thephoto-1.jpg

többen úgy gondolják, hogy jobb alsó férfi Kensei, mert hasonlít a két színész.

nekem a kettes és a hármas nagyon szimpi!
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
shell8104 2007.09.26 11:20:18
Itt el lehet olvasni egy véleményt a reklámok blokkolásával kapcsolatban:
index.hu/velemeny/jegyzet/adblocker/

tényleg olyan szörnyű az 2 reklám, ami ezen az oldalon is látható? :)

PÍSZ