Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körtepálinka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berecz Robival, a szinte kimondhatatlan nevű szlovák Prvá Slovenská železničná a.s teherfuvarozó vasúttársaság (a továbbiakban csak egyszerűen PSZ) bicskei mozdonyvezetőjével tavaly készítettünk riportot a "masinisztává" válásáról, életéről, döntéseiről és…..
A MÁV szerint indokolt a gyorsvonatokon bevezetett pótjegy, mert prémiumszolgáltatást nyújtanak a sima személyvonatokhoz képest. Megvizsgáltuk, hogy mire gondolhattak, és összeállítottunk egy listát. Tehát 5 dolog, ami miatt a gyorsvonatok már-már luxusnak mondhatók: 1. Nem…..
Körtepálinka 2013.05.27 22:43:19
@the_daver: Ismét csak a ajánlom a témával mélységében foglalkozó www.regionalbahn.hu cikkeit, olvashatsz erről ott 6-7 színvonalas cikket, elemzést.

Ha magad átgondolod, rövid idő után fogsz találni több olyan pontot, ahol a MÁV-Start ellenérdekelt pótjegy ügyben.

Ahogy Dr. Z. írta, az országos sajtóval csínján kell bánni, nem minden az, aminek ők érdekből, tudatlanságból vagy megrendelésre beállítják.
T. a levelében arról ír, hogy szülei Budapestről Kaposvárra utaztak a 8006-os számú sebesvonattal, melyet Döbröközön feltartóztattak és az utasokat átszállították a késő IC806-os vonatra. A baj ott kezdődött, hogy az IC egy peron nélküli vágányon állt meg, így az…..