Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenneth Withaker

75 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a leírást a http://www.fightingfantasy.com-ról fordítottam. Anyagi hasznot nem remélek tőle, elnézést az esetleges stilisztikai hibákért. Remélem tudtam segíteni néhány embernek...Bár minden FF  kalandot is első pillantásra meglehetősen egyszerű lemásolni, sokan azt is…..
 A Vyrlax napja felkelt megvilágította a Renegát burkolatát. A hajó minden sérülését kikalapálták, valamint a fegyvereit és a tankját is feltöltötték.Hawkins a rámpán ült, mellette a társai és söröztek. – Russel akkor maradsz? – kérdezte Trent. A srác…..
 – Erre a devliai beleevett a levesbe! – kiáltott fel Venta-tyr, majd megszólalt. – Venta, ez olyan mint a bejid pisi! Erre én: Persze mert ez az, de legalább eredeti.Egyenként kacagtak fel. Kolge-mar is, de ő sokkal erőltettebben. Ránézett a kronométerére. Már itt…..
 A szobára csönd ereszkedett.– Ölj meg! Gyerünk! – ordította Hawkins. Akhas már nyúlt volna a késért, amikor lenézett az ellenfelére. Az fegyvertelen volt, nem tudott védekezni. A larnnak megbízása sem volt rá. – Be szari vagy? Halk csörömpölés hallatszott,…..
 Erica az ellentétes irányba kezdett el rohanni. A rezai pengemacska a nyomába. Russel épp időben ugrott el a gorgonopsid elől. Neyy pedig maga után csalta a jégóriást.A következő pillanatban Kagge ugrott a nagydarab lény felé. – Hé te nagy mamlasz. Kapj el, és egyél…..
 Lance feltápászkodott. A csata zajai ébresztették fel. Az üvöltések és a lövések hangja. Egyre kevesebb éjsakál rohant elő a fák közül, jelezve, hogy a zsoldosok győzelemre állnak.A férfinak iszonyatosan fájt a feje. Ekkor jutott eszébe a küldetése, és meglátta, hogy a…..
 Steven Russel aktiválta az utolsó konzolt, és elmosolyodott, amikor meglátta a képernyőn megjelenő feliratot.Adja meg az új kódot. – Erica, mikor születtél? – Írj be egy totál mindegy számot – morogta Neyy, majd a folyosó felé nézett. Mindenki ideges volt,…..
 A golyó ütötte lyukon beáradt a víz. Trent Hawkins érezte, ahogy a folyadék hamarosan betölti a vezetőfülkét. A nyirkosság arra emlékeztette, hogy hamarosan megfog fulladni. Teljes erőből megütötte a könyökével a bal oldali ablakot, majd újra, de az nem engedett.A kocsi…..
 A Berríliumcsarnok volt a vr’ak egyik legnagyobb alkotása. A barlangszerű terem falait természetes, berríliumtelérek ékesítették. A terem közepén hosszú asztalok voltak, ahová épp most szolgálták fel a tizenöt fogásos lakoma harmadik fogását: a saját levében pácolt…..
 Futniuk kellett volna, de csak botorkáltak a sötétben. A zseblámpákat kikapcsolták, mivel a lényt az elektromosság vonzotta. Az a plafonon követte őket. Erica elől haladt, Kagge és Neyy hátánál fedezte. Steven pedig hátulról védte őket, középen AT volt. A csarnokból…..
 – Nem is tudtam, hogy a beszerelés után ennyi nappal már jönnek frissíteni – mondta a nő, ahogy végigsétáltak a palota előcsarnokán. Hawkins szürke kezes lábast és sapkát viselt. Úgy nézett ki mintha tényleg a cég alkalmazottja lett volna. Ez a terem sokkal…..
 Az árnyékok a szobában már hosszabbá váltak, ahogy a Vyrlax napja lenyugodott. Hawkins belépett. A szoba berendezése kényelmesnek tűnt, bár az ágy kicsinek tűnt egy emberhez képest. A falat haragospirosra festették. A szemközti falon egy tükör volt, előtte egy szürke…..
  A Koponya sziget partja tele van éles sziklákkal, amiket a hullámok vadul ostromolnak. Ezt a területet kormoránok, viharmadarak és szulák használják költőhelynek. A parton egy hevenyészett falu áll, amit egy csapatnyi bennszülött lakik, ezt a helyet az esőerdőtől egy…..
Steven Russel látta a fák ágai között mozgó alaktalan árnyakat. Érezte, ahogy figyelik őt. Talán épp azon gondolkodnak, hogy a lábammal vagy a torkommal kezdjék. – Nyugalom, Russel. Shiwai éjsakálok. Nem bántanak… De ha túljutnak az infrakerítésen széttépnek. A…..
 Szerintem J.R.R. Tolkien nem egy egyszerű író, hanem egy látnok. Az ő világképe megmutatja a Föld létrejöttét, sok kérdésre választ kapunk, és a tudósok, és az olyan emberek akik fikázzák a Gyűrűk Urát ezt akarják tőlünk elvenni. De vannak régészeti…..
 A vr’a cirkáló orra átdöfte a bolygó felső légkörét. A burkolat halványan felizzott. A hajót egyenesbe hozta a pilótája. A gép egy keleten emelkedő díszes épület felé haladt. A tetején egy piramis volt, a homlokzatát titáni méretű vízköpők díszítették.Akhas…..
Igen, van benne egy magyar vonatkozás. Kittenberger volt az első magyar kalandor, egyfajta hazai Indiana Jones a szememben. 1903. A hatalmas állat felemelte hosszú, féregre emlékeztető ormányát, és trombitáló hangot hallatott. Oszlopszerű lábainak egy lépése enyhe…..
 Régen írtam már. Képzeljétek van már végre csajom, és nem azzal vettem le, hogy jófiú voltam, verseket írtam neki... Nem....Kigyúrtam magam, vettem pár jó cuccot, és lementem a diszkóba. Itt pedig végigmentem a táncparketten. Nyomultam a csajokra, simultam hozzájuk. Pár a…..
A Renegát besiklott a vr’a cirkáló hangárjába. Csattanás hallatszott, ahogy a rámpa leereszkedett. Kolge-mar ekkor lépett be a hangárba, hátrasandított. A sarkában egy tucatnyi skrudd és kwizek jött, a balján pedig Irox állt. A skrudd alacsonyabb volt a társainál, a feje…..
Épp egy ismerősöm házi dolgozatában segítettem be, amit a nagy kihalási hullámokról írt. Aki ismer tudja, hogy mennyire érdekel az őslénykutatás, köztük a jégkor. Egyszerűen izgalmas, hogy milyen szörnyetegekkel éltünk akkor együtt. Szóval épp az Észak Amerika jégkori…..
 – Krllll – sziszegte el a gorombaságot Malakash, majd teljes erejéből rácsapott a pultra. Morrow némán figyelte a hajó helyén lévő üres űrt.Kicsúsztak a kezéből. Hawkins képességei nem koptak az évek alatt. Amiket a hadseregnél tanult, úgy látszott ki…..
 Morrow füttyült miközben nézte a leszállóegység kamerája által közvetített képeket az összecsapásról. Nem hitte volna el, hogy ha nem maga látja. Egy dinoszaurusz felzabálta a zsoldosokat, és egy őskövület harci robot ellopta a leszállóegységet.A lány nem halt…..
Az írás magányos mesterség, de úgy nagyobb a móka, hogy ha többedmagunkal alakítjuk ki a sztorit. Ezért jó folytatásos történeteket írni, amikben láthatod, hogy az általad elindított események hová vezetnek. Én is belekóstoltam ebbe, és nagyon tetszik. Eszterrel, az első…..
 A Nanaboosh vörös gömbje felé egy űrhajó közeledett. A teste henger alakú volt, az orra trapéz alakú volt, és egy idegen bestia állkapcsát festették rá, az elejéből egy jókora, ütött-kopott lézerágyú meredt előre.A hasa alatt három sínágyú sorakozott. Lance Morrow…..
 A Renegát lassan elmerült a Nanaboosh légkörében. A kilátó ablakon látszott, ahogy a felhők mögül előbukkant a bolygó felszínét borító vörös síkság, amit csak néhol tört meg egy kanyon. A hajó pont egy ilyen C alakú mélyedés felett suhant el, aminek az alján egy…..