Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
Subba Vers Norbinak 2007.10.24 10:55:00
Amíg a fővárosban hagyományőrző autóborogató örs alakult, Debrecenben már az utcán is a kultúra virágzik. A Nagytemplom előtt relaxáló Rigónak például elég egy pohár bármit adni, hogy dalban mondja el. Elsőként korunk egyik örökzöld témáját, a súlycsökkenést…..
Ilma 2007.10.24 11:03:33
Van itten ez a videó, amin nem is mulattunk annyira nagyon, de a kommentek közt olyan gyöngyszemet olvastunk, hogy már csak ezért is érdemes itt megemlékezni Mikiről, aki a táborban kettéharapott majd megevett egy fülbemászót bogarat. That video is the most disgusting thing that I…..
Ilma 2007.10.05 10:13:05
...a két szerencsétlen kutyát, vagy a két szerencsétlen idiótát a kocsiban. Vigyázat, kevésbé erős idegzetű nézőink inkább kapcsoljanak el. A többieknek íme a falusi humor legalja, az év legrombolóbb röhögésével: ..