Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weebdet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
Weebdet 2011.07.21 17:15:44
Hajjaj Uraim! Annyira, de annyira nagyon átlátszó ez a "kritizálás".

Picit úgy csinálunk mintha kritizálnánk a kormányt, adunk egy óvatos, udvarias iránymutatást, de ugyanakkor tulajdonképpen az az üzenet, hogy a Fideszes korrupción nem kell ám felháborodni, hisz a szocik is korruptak voltak, mint ahogy a nepotizmus is vígan dúlt az elmúlt években, ezért ezen se kell ám fennakadni. "Ugyan-ugyan ti butuska választók, hát a Nemzeti Ügyek Kormányának is élnie kell valamiből, vígadjatok, hogy van új alkotmányunk meg elkergettük az IMF-et, a többivel meg neeem kell itten foglalkozni...."

Tulajdonképpen egyáltalán nincs is baja a szerzőnek mindezzel, hisz "mindenki tudja, hogy így megy ez".

Nos azért én csendesen megjegyezném, hogy pontosan ezért lett megválasztva a Fidesz, pontosan azért kapott kétharmadot, mert mindenki tudta, hogy így mennek a dolgok ÉS MINDENKINEK KURVÁRA ELEGE VAN EBBŐL! ÉBRESZTŐ!

Egészen biztosan van jónéhány elvakult fanatikus, akik elismerően hümmögnek, bólogatnak ezt a "cikket" olvasva, de aki csak egy kicsit is képes önnállóan gondolkozni, az összeráncolja a homlokát és felkiált, hogy "hé, ti minket ennyire hülyének néztek?"

Meg kéne végre értenetek, hogy nem az a baj, hogy "belemondjátok a telefonba" hanem az, hogy MEGTESZITEK! És ugyanezt teszitek Szegeden, ugyanezt teszitek Esztergomban, ugyanezt játszátok a közmédiákban és mindenhol ahová csak be tudjátok tenni a mocskos kis mancsotokat.