Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agi001

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okulás képen megosztom veletek a családom történetét:2011.01.21-én baleset miatt felterelték a rendőrök szüleimet Gödöllőnél az M3-as fizető szakaszára. Ők mit sem sejtve felhajtottak, majd két héttel később kaptak egy fizetési felszólítást 13750 Forintról.Telefonos…..
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
Agi001 2011.07.21 15:21:14
Én is hasonló cipőben járok, mint a levélíró. A rendőrök a 3-as számú főúton keresztben álltak pontosan az autópálya felhajtó szakasznál és mindenkit tereltek fel a pályára, én megálltam megkérdeztem, hogy akkor most az autópályára kell e tényleg felhajtani vagy valami másik kerülőúton próbálkozzak mire a RENDŐR VÁLASZA AZT VOLT, HOGY BUDAPESTIG INGYENES MOST A PÁLYAHASZNÁLATA. Így rendőri utasításra azután, hogy biztosított róla, hogy nem kell matricát vennem felhajtottam a pályára...majd nekem is jött a csekk 13750 Ft-ról. Az autópálya kezelőktől azt a tájékoztatást kaptam, hogy fizessem be a büntetést majd kérjek a rendőrségtől igazolást hogy ez valóban megtörtént, majd ezt egy csatolva írjak 1 kérelmet az autópálya kezelőnek, hogy bírálja felül az esetem és amennyiben úgy döntenek, hogy valóban rendőri utasításra hajtottam fel a pályára visszautalják a pénzt.
Eddig 5 rendőrnél próbálkoztam, de senki nem tud igazolást adni mert senki nem illetékes a témában. Az egyik rendőr azt mondta, hogy akkor tud kiadni ilyen igazolást, ha én igazolom neki valamivel, hogy engem ott elterelt 1 egyenruhás ember...ezt nem tudom, hogy mégis hogy gondolta..
Most jön majd a hosszas levelezgetés...de nem vagyok benne biztos, hogy valaha is viszont látom a pénzem..jobbnak látom még így is ha befizetem a 13750 Ft-ot minthogy később még többet kelljen fizetnem.
Azt az egyet nem értem, hogy miért nekem kell bizonyítani, hogy eltereltek, miért mondja nekem a rendőr hogy INGYENES az a szakasz ha az autópálya kezelő nem tud róla, miért nem néz utána az autópálya kezelő hogy történt e terelés ha több autós is állítja hogy nem önszántából hajtott fel a normál esetben fizetős szakaszra fizetés nélkül ?:O