Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pesti es Lelkes

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki mennyire lepődik meg rajta, de időről időre érkeznek még beküldések minden félrefordítások állatorvosi lovából, a Jóbarátok-ból. Ezúttal Ágnes küldött egy szépet: Jóbarátok 1. évad 6. rész A rendmániás Monica lakásában vagyunk, ahol Rachel…..
Pesti es Lelkes 2012.01.16 11:58:28
ki a radai rosseb levedző fekélye az a dajcstomi?..
1. Dúró Dóra és Novák Előd házaspár gyermekét, Hunórát, hivatalosan augusztus huszadikára várják, ami nemcsak az állami ünnep miatt sajátos a politikuscsaládban, de azért is különleges, mert ez Vona Gábor pártelnök születésnapja is - mondta a Népszabadságnak Dúró Dóra.…..
1. Lenhardt Balázs a Jobbik képviselője azt írta: "Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük" és azt, hogy "Deutsch Tamás, a Fidesz díszzsidaja a klub elnöke".2. Onnan tudjuk meg, hogy a TV2 is kormánypárti, hogy a Vágó Istvánt…..
Volt egy olyan kérdésünk tegnap a fészen, miszerintaz index szerintetek antiszemita? http://index.hu/kulfold/2011/0​ 7/19/zuroff_celkeresztjebol_ki​bujtak_az_aggastyanok/és annyit kommenteltünk róla, hogy jobbnak láttuk más felületen folytatni Magyarország botorságainak…..