Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baltazár1

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi házunk egy 250 lakásos zuglói panelház, minden hátrányával és hátrányával együtt. Tomboló szomszédok, hivatásos falfúrók, idős nyugdíjasok, egész nap az utcán álló politikailag tájékozottak, későn hazatérő elgyötört arcok és a soha nem látható, a lakás…..
 Nagyon utálom a Fideszt,az álságos populizmusuk , a hatalom közelébe engedett számtalan szar alak és főleg a 98-2002 közötti kormányzati teljesítményük miatt.Nekem nem okozott meglepetést az,hogy ismételt hatalomra kerülésükkor átforgatják az idő kerekét és elkezdődik…..
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
 Sajnálkozva követem az elmúlt hetek eseményeit a szocialista pártban, sokszor sok helyen megírták, hogy alapvető változásokra van szükségük. Maga a pártelnök is radikális változásokat sürgetett a frakció értekezleten.Ugyanakkor a Demokratikus Koalíció javaslatait…..
Balos blog Borivszki ügy 2010.03.12 11:31:00
 Hát igen. Ezt a csajszit is el kel itélni és kész. Csalt és megérdemli, kész. De mivan azzal, hogy az ügyészségről egyből lepasszolta az ügy jegyzőkönyvét vki a kuruc infónak? Ez persze nem éri el a hernyónép ingerküszöbét. Pedig ez sokkal, de sokkal veszélyeseb…..