Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MihiAtti

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Motorozni elsősorban egy szólótevékenység, de sokan, csoportban mennek. Vannak akik csak egy vasárnap reggel a barátokkal, és vannak, akik egy szervezett motoros találkozón. Itt van néhány tipp, ami segít biztosítani, hogy egy örömteli és biztonságos csoportos motorozásban legyen…..
Gyors tippek: Ismertető a motoron történő utasszállításhoz Gyerek szállításhoz minden biztonsági és törvényi tényezőt be kell tartani. A gyerek elég érett legyen ahhoz, hogy felfogja, hogy rá is hárul felelősség azzal, hogy felül a motorra. Elég magas kell legyen ahhoz, hogy…..
Légy látható: Ne feledd, hogy az autóvezetőket gyakran idegesíti a motorosok látványa.Győződj meg arról, hogy a fényszóró működik és be van kapcsolva nappal is.Használj fényvisszaverő csíkokat a ruházatodon és a motorodon.Tudatosítsd magadban, hogy az autóknak van holt…..
Mivel sokkal több autó és teherautó van az utakon, mint motorkerékpár, ezért néhány sofőr figyelmen kívül hagyja a motorosokat (általában nem szándékosan).A motor kis mérete miatt távolabbinak tűnik, mint az valójában van. Ezért nehéz megbecsülni a motor sebességét.A motor…..