Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErősPista52

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért megint megmutatkozott, hogy az olyan figurák, mint Rogán Antal, mégiscsak jobb, ha inkább kerületeket igazgatnak vagy feleséget izgatnak (nyehhhehehhe, de vicces vagyok), de ennél nagyobb léptékben nem igazán érdemes gondolkodniuk. Tonyó épp a végére ért a Gordonék által…..
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
ErősPista52 2012.12.18 16:11:42
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ezt írod:
"17.45 órakor a Fidesz-MPSZ nagygyűlés kapcsolattartója, dr. Nagy-Juhák István r.
ezredes jelentette a rendezvény befejezését. A kapcsolattartó jelentését követően a
tömegkezelési tevékenység irányítását végző budapesti rendőrfőkapitány, a Kossuth tére n
tartózkodó Gergényi Péter r. vezérőrnagy kiadta parancsot a tömegoszlatás
indítására, amit a mellette álló dr. Lapid Lajos r. ddtábornok 17 .45 :51 órakor sürgető
jelleggel közvetített . A tömegoszlatásra a helyszínen 17.46 :47 órakor Gulácsi Sándor r.
ezredes adott utasítást.
"

Meg ezt: "Révész Máriusz 2006. október 23-án 19 óra körül a Rákóczi út - Síp utca sarka közelében a rendőrség demonstrálókkal szembeni csapaterős tömegoszlatása miatt országgyűlési képviselői igazolványát felmutatva a három sorból álló rendőri falhoz ment, hogy számon kérje a történteket. "
És ezt: "2006-ban 40ezer emberre rohantak az azonosító nélküli rendőrök 5 perccel a rendezvény vége után, ahol nem állt meg se busz, se metró, se villamos.
"
Nem érzed, hogy gond van? 17:45 -vége a gyűlésnek, 19:00 körül Mártiusz megkapja a magáét... Mit is csinált 135 percig???
Szerinted hiteles vagy? Elgondolkodtál pl. ezeken? Vagy bármin?
ErősPista52 2012.12.18 16:19:22
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Látom nem érted! Gondolkodj! Bár azt hiszem ez nem fog menni... Másnak is megzavarja az elméjét a kannás bor, de tudom konyakról nem is álmodhatsz :)
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..