Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Creed23

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
bluedaySzögezzem le: a termék egyelőre nem Magyarországon vásárolt, és nem tudok róla, hogy itthon bevezetnék a Burn Dayt.Tegyem hozzá: létező ital, nem csak MsPaintbe váltottam negatívra a képet.Most, hogy az alapkőletétel megtörtént, nézzük mivel állunk szembe. Mostanában…..
Alapszabály, hogyha jóízűen és még sokszor szeretnél párizsit fogyasztani, soha ne olvasd el az összetevők listáját. Tomi valamilyen oknál fogva túl bátor volt – jutalma pedig nem maradt el, a bőrkék és disznókörmök között érdekes összetevőre talált. Sziasztok!…..
Creed23 2011.02.04 15:45:22
@Kix: Szerintem az az apró PROFI felirat elég jó támpont lehet az elinduláshoz. :D
Egészen bizarr az alanti történet. Első olvasásra egy rakás kérdés kívánkozik kifelé. Létezik-e még egyáltalán videómagnó? Miért lopna el valaki egy új korában is értéktelen tárgyat, ami nemcsak használt, hanem rossz is? A kérdéses videó valószínűleg nem ér sokkal…..
Creed23 2010.03.16 00:51:38
Zötyögök a villamoson a körúton, mikor elhalad mellettem az alábbi kirakat:"Itt hamarosan afrikai használt ruhaüzlet nyílik".....
Creed23 2010.02.18 23:52:58
Szia!

Kis magyarázat:
mkkp.hu/

Jan. 26. Bejegyzés

Szia!
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
Creed23 2009.07.10 00:57:04
A Tesco-ba egymáson taposó halak közül Anita kiválasztott egy jóképű pontyot, amit szeretett volna hazavinni, pucolva, filézve, szeletelve. A filézésre és szeletelésre nagy nehezen ugyan talált egy dolgozót, de pucolásra nem voltak hajlandóak. Valaki monda meg: miért? Gondoltam…..
Creed23 2008.11.20 13:29:56
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
Creed23 2008.03.11 01:44:42
Creed23 2008.08.18 01:58:51
A Homár Brüsszelben tölt pár napot, és talán sikerül találkoznia Meglena Kunevával. Ha összejön a randi,  a saátjaim mellett szívesen felteszem neki a Homár-olvasók legjobb kérdéseit. Rajta, tessék bátran kérdezni lent a kommentek között!  ..
Creed23 2008.11.11 13:35:35
Tavaly karácsonykor csapott le először a plakáthekker, egy jóízű Gyurcsányozással, majd jött a húsvét és az apa nélkül maradt tojásos kislány. Októberben újabb társadalmi célú üzenetként bukkant fel a NEM anyu dekoltázsát reklámozó DM plakáton, és most mrbay megküldte…..
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
LouiSe igazán türelmes, mintegy fél évet várt az Almárium válaszára - hova is tűnt az eredeti akkumlátora, amikor kicserélték a billentyűzetét, ami viszont rossz -, mielőtt a Homárnak is átlőtte panaszát: Az alábbi levéllel indul a történet, aminek sajnos azóta sincs vége -…..
Creed23 2008.10.06 15:04:37
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Cigiző küldte el a Homár-spinoff Feljelentő blog posztját, amiben nem az az igazán érdekes, hogy milyen parasztul viselkednek a vevőkkel egy nyolcadik kerületi Plusban, sem az, hogy mennyire nem akarják visszaváltani az üvegeket, hanem a fenti kiskáté a pénztárazás trükkjeivel. A…..
Már a mobilszolgáltatók sem érzik annyira magukénak az MMS-t, különben hogyan fordulhatna elő ilyen paranormális jelenség, mint Attila esetében, akinek 11 hónap alatt ért célba explicit képüzenete:Nem tudom, más mennyire használja az MMS szolgáltatást, én elég ritkán élek…..
Az ingyenes e-mail szolgáltatóknak szokása hirdetéseket elhelyezni a levelei végén (nyilván ez a regisztrációval elfogadott fehasználási feltételekben szerepel is, és hát valamiből nekik is meg kell élni), de az a nem mindegy hogy ezt hogy teszi. Ha jól láthatóan különbözik a…..
Creed23 2008.04.03 12:34:04
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
Creed23 2008.03.15 01:59:32
A pesti modoros illegális plakátmatricázók akcióját láttuk már karácsonykor, és Bogi fotója szerint humorérzékük azóta sem javult drasztikusan: ha nem látszana jól mer nem tudtam rendesen lefotozni, a kis sargaban ez all: ...a tojással játszanom könnyebb, mint visszasírni…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
Creed23 2008.03.11 02:35:19
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
Creed23 2007.09.26 08:30:51
Creed23 2007.09.26 08:32:31