Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angin san

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
Rendhagyó módon írnék pár sort a Tunéziában elhunyt áldozatok emlékére. Szerencsére már itthon vagyok, köztetek, honfitársaim között, egy kényelmes kanapén. De két napja még ott voltam, és átéltem, amikor egy nyaralás atmoszférája pár másodperc alatt felcserélődik…..
Mint azt tudjuk, Magyarországon ugyan nem, de körülöttünk mindenütt elérhető a Surface 2. Ennek alkalmából közzéteszünk egy nagyon hosszú, és sok szempontból nagyon érdekes olvasói véleményt arról, hogyan vált be az előd, méghozzá mindkét előd: a Surface és a Surface Pro.…..
angin san 2013.11.21 08:29:19
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
angin san 2013.10.17 04:48:26
@atpijkamo: Te egy nagyo okos ember vagy...
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
angin san 2013.10.08 22:31:12
@Fenimore: Ááá, dehogy ezért. Csak tudod néha tök jó odamondani. Nem gondolom, hogy lenne haszna, hisz aki ilyen szarokat néz azzal nem lehhet mit kezdeni. Csak egyszerűen jó. Jobbat meg úgysem érdemeltek...
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Picit túlhordta és rendesen vajúdott is a hírek szerint Katalin, de délután végre megérkezett a kis lurkó, aki az angol trón harmadik várományosa a sorban immáron. Ma a világ összes nagyobb hírcsatornája, oldala élőben közvetített a St. Mary kórház bejáratától, várva a…..
nejlon William Gedney Amerikája 2013.07.11 17:56:58
William Gedney (October 29, 1932 - June 23, 1989) amerikai dokumentalista fotográfus szociofotói a 60-70-es évekből. ..
1963. május 31-én nagyon fontos dolog történt. Továbbítunk egy meghívót mindenkinek. Megkérdeztük Havasi Bertalant, a kormányfő szóvivőjét, hogy Orbán Viktor tud-e erről és mit gondol róla. A következő választ kaptunk: Tisztelt Szerkesztő Úr! Nem tudok róla, az…..
Mindkettő. Kedvünk szerint használhatjuk mindkét módon, hiszen a dokkolószerkezete révén egyszerűen szétválaszthatjuk a billentyűzetet és a monitor részt. Az utóbbi időben több cég próbálkozik hasonló kétfunkciós megoldással, a SAMSUNG ezt az utat választotta. Ebben a…..
A Hír tévé ma délben adását megszakítva repítette világgá a hírt, miszerint Orbán Viktor bejelentette azonnali hatályú lemondását, és kérte Áder Jánostól a parlament feloszlatását és új választások kiírását. Egyúttal kilépett a Fideszből, és az MSZP-be való…..
angin san 2013.04.01 14:57:37
Piroslap Kegyetlen felülvizsgálat 2013.03.23 16:28:11
A facebook-on terjed egy megrázó erejű személyes beszámoló egy siket nő hivatalos "munkaerőpiaci" felülvizsgálatáról. Az írást változtatás nélkül osztjuk meg. Kép: Vastagbőr "Tegnap elkísértem öcsémet és sógornőmet. Sógornőm kapta a behívó végzést az NRSZH-tól. Ez…..
atom Gusztustalan gyászmarketing 2013.02.19 20:16:11
Azt hittem, hogy már minden szemét landolt a levelesládámban, de úgy tűnik, hogy mindennél van lejjebb. Az évek során már sok-sok spammel (kéretlen levéllel) találkoztam, folyamatosan jelölöm tiltólistára a különféle kedvezményes ajánlatokra felhívó levelekkel küldőit,…..
angin san 2013.02.20 14:29:54
Az NTT DoCoMo, az egyik legnagyobb japán mobilszolgáltatója 2013 tavaszi felhozatalában egy újabb piaci szegmensben vetette meg a lábát: a Smartphone for Junior SH-05E célközönsége a felső tagozatos gyerekek rétege, úgy 5-8. osztályos korig. Ahogy a cég marketingigazgatója…..
HA MAGYARORSZÁG FASIZÁLÓDIK, AKKOR IZRAEL… ? avagy: Elmélkedés az izraeli választások kapcsán, avagy: egy Magyarországon élő nyugat-európai baloldali zsidó fiatal kérdései az itteni, önmagát baloldaliként definiáló (nem feltétlenül zsidó) értelmiséghez AZ ÉN…..
angin san 2013.01.23 11:57:34
@huKKK:
Ennek amit írtál, nincs semmi értelme...
A 42 éves szupermodell egy Kate Mossnak adott interjúban őszintén beszél a divatvilágban egykoron uralkodó rasszizmusról, valamint Bob Marleyról és az első lépésekről. Naomi Campbell egyike a divatvilág nagy alakjainak, a 80-as, és a 90-es évek szupermodelljeinek egyike. Most…..
Az Apple arra kérte az Európai Távközlési Szabványügyi Intézetet, hogy tekintse át az alapvető, szabadalmakra vonatkozó szabályozásokat, számolt be a Wall Street Journal. A mosolygó Tim Cook Egy tavaly…..
angin san 2012.09.02 01:32:16
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Törökország különös hely nekünk, magyaroknak, hiszen egyrészt mégis csak megszállva tartották az ország (egy részét) hosszú ideig, másrészt szívesen járunk oda nyaralni, harmadrészt sokan szeretjük a török ételeket és negyedrészt aki járt már ott (nekem volt szerencsém)…..
Valamilyen oknál fogva az alábbi videót állítólag a világ összes videómegosztójáról letiltották, pedig annyira nem is meredek, sőt. Az RTL Klub műsorán hamarosan bemutatkozik az első magyar Roast, azaz égetés, amiben egy arra méltó művészembert szopatnak verbálisan a haverok…..
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..