Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buliiiasdf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már gazdasági válság korábban is. És volt akkor is állami közmunka program a munkanélküliség elleni küzdelem jegyében. Az 1933-as évben a Budaörsi út építése sok munkanélkülinek jelentett némi munkát, bevételt. Erről tanúskodik az alábbi filmfelvétel is, amely…..
Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az…..
Váci utca 5 éves a WAMP! 2011.07.20 14:12:00
Nem lehetett könnyű belevágni, de kétségtelenül hatalmas ötlet volt létrehozni a WAMP-ot. Annak, aki nem ismeri, elég nehéz behatárolni, hogy mi is ez tulajdonképp (rövidítése szerint wasárnapi művész piac). Egy fogalom, ami egybeforrt a közízlés formálásával, a magyar divat…..
A tengerentúlon aztán nem szaroznak a rend éber őrei, amellett, hogy egytől-egyig tökösek (legalábbis a krimisorozatok tanúsága szerint), a bűnüldözésben láthatóan felhasználják az aktuális csúcstechnikát is. Például a PlayBookot. Itt van mindjárt a Dodge rendőrségi…..