Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az igazi statiszta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbben valószínűleg soha nem gondolunk bele, hogy életünk milyen fontos részét képezik a  WC-k. Tény, hogy minden ember körülbelül három évet tölt el újságot olvasva vagy az ajtót nézegetve a trónon. Ha eddig azt hitted, hogy a wc csakis egy szűk három fallal és…..
A kék/fehér ledfüzérekkel feldíszített karácsonyi UV idén nem csak a 2-es vonalán, a turistákkal zsúfolt Dunakorzón közlekedett, hanem kedden és péntekenként átmerészkedett Budára is, a 19-es vonalára is. AZso néhány óra alatt híressé vált Szellemvillamosa padorjan fotói…..
 Egy korábbi postban már utaltam rá, hogy rendkívüli készülék ugyan az INNOV8 (ezt most is fenntartom), de szoftveres oldalon azért vannak buktatói. A legújabb ilyen gikszer a Google Maps-szel kapcsolatos.   Az i8510 előtelepített Goggle alkalmazásokkal érkezik: Kereső,…..
Íme egy oktatófilm arról, hogy miért kell a brainstormingokat úgy szervezni, hogy a szóviccelő kolléga ne érjen rá, vagy ha mégis elhangzik egy-két agyrepesztő humor, miért engedjük ezeket inkább elszállni csöndben a légkondicionált levegőbe. Azért, mert ha a szóvicc megragad,…..
Tegnap a Vodafone bejelentette a szigetes akcióit: a hetijegyesek 2000 forintért kaphatnak majd egy 2000 forinttal feltöltött telefont, a napijegyesek 4000 forintért vásárolhatják meg ugyanezt. Külön szigetes tarifa jár mellé: csoporton belül – azaz azok között, akik…..
 Komolyan azt hittem, hogy minket Zamárdiban a VOLT fesztiválra, vártak. Utána is jártam mi lehet a turpisság ...... A válasz a "DÖLORIEN" :D   ..
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
az igazi statiszta 2010.06.15 10:47:07
@panic: és a Djuice? :D
az percdíjban odaver a telenornak viszont ugyanazt a rendszert használja, respect :D
csak adhatnának komolyabb telókat is..
az igazi statiszta 2010.06.15 10:52:44
@az igazi statiszta: kiegészíteném!! körbenéztem, a Djuice minden szolgáltató tarifájának odaver :D
erről egy cikket? "köcsögök, miért így csinálják?" :D
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..