Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martuf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron kisebb pletykák nagyobb botránnyá dagadása előzte meg a The Walking Dead című, máig zseniális képregényfolyam tévés feldolgozásának második évadát. Először azt csiripelték a madarak, hogy Frank Darabont showrunnernek és a gyártó AMC-nek kreatív (Darabont…..
martuf 2012.04.26 10:48:21
@chuck-d: Igen erre. Ez egy igazi K-európai épület, a retva redőnyeivel, és az belső ablakszárnyakkal. A többi ház viszont teljesen OK, ezért volt fura. Persze gondoltam, hogy a forgatás helyben volt, de érdekes, hogy miért van ott egy ilyen külsejű épület.
És akkor még a bakikhoz, amikor Glenn kimegy a fegyverzsákért, ledobja a kockás ingát a sikátorban, úgy kapják el a latinók. De amikor kifelé mennek a városból ua az az eldobott ing van rajta.
Mindezek ellenére jobban bejön, mint bármelyik George A.Romero, vagy pld a Holtak hajnala remake, ami pedig igen ott van. Ez a sorozat még jobban mutatja a hétköznapi ember gondjait, egy ilyen esemény megtörténtekor. És ősszel újabb 16 rész. Köszi az infót.
martuf 2012.04.26 16:43:41
@chuck-d: Így már értem a "cirill" betűket is. A nyílpuskán a vessző elhelyezése, igen az biztonsági okok miatt volt. Valószínű abból nincsen hatástalanított, mint a lőfegyverből. Csak a közeli képeknél lehetne azért élethűbb a dolog. Fegyverek: mindig megy a nyavalygás hogy kevés a lőszer, de a két évad 19 részében nem vettek fel a földről egy katonai fegyvert sem.Ez a filmbeli helyzetüket nézve, életszerűtlen. Mert az autókból kaját, ellátmányt gyűjtik, de a fegyvert ...? A fegyveres blogrészről lemaradtam, el lehetne azt valahol olvasni?
Néztem a 2. évad egyik dvd borítóját, amin a lakóautó tetjén áll a csapat. Ilyen részletre meg nem emlékszem. Pedig ez csak az(2. évad) első két részében lehetett. Passz. De képregény megfilmesítése az kétségtelen telitalálat. Romero Survival of the Dead-je pedig igen gyenge volt, gyengébb még a Diary of the Dead-nél is.
Egy kis segítéség, akik nem igen boldogulnak a játék indítással!Gond van a billentyű és az egér írányítással?Erra csak annyi a megoldás, hogy ami a crack mappában van mindent át kell másolni kivéve a rld-bbc2.exe filet nem kell.Ezekről lenne szó.(Ezeket át kell másolni, ahova…..