Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkjpic

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 4-én debütál az az ősz hajjal rendkívül furán festő Jon Bon Jovi együttesének új albuma, a This House Is Not For Sale, amiről már több számhoz is készítettek videoklipet: a címadó dal mellett a Knockout-hoz, valamint a Come On Up To Our House címűhöz. (Csak ennek a két dalnak a címében…..
Hamarosan itt a jól megérdemelt hétvége. Ez már önmagában is jó hír, ami viszont még jobb, hogy a héten új videóval jelentkezett a Shining, amit most meg is nézhettek. Niklas Kvarforthról és cimboráiról vélhetően továbbra sem fognak mentálhigiéniás központot elnevezni, de…..
Kiadó:Frontiers RecordsHonlapok:www.jornlande.comfacebook.com/TrondHolterOfficialAhogy nézem az eddig megjelent recenziókat, a kritikusok többsége kimondottan  jól fogadta Lande és Holter drakulás rock operáját. Most akkor megint én leszek (kénytelen lenni) a bunkó, kötekedő,…..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Prózai oka van ám ennek. Zöldhályogja van. Bizony. Már vagy húsz éve ebben a betegségben szenved, de csak most árulta el miért van állandóan rajta valamilyen kegyetlenül drága napszemüveg. Egyrészt akkor Bono a betegségéből csinált védjegyet, ügyes, másrészt nagyon kell a…..
Lángoló Gitárok Dani te bitangó 2014.09.30 09:02:18
Ha én gazdag lennék... Dani, te kis huncut, hát van az a pénz? Van az a pózerség? Van hát! Azért a Nuclear Blast is elég vicces, hogy egy ilyenhez a nevét adja. Külön érdekesség, nemcsak a minőségi zene és klip, de a videó alatti zenekari elérhetőség is, ami egy török…..
Az AC/DC sokmindent nem közölt eddig Malcolm Young gitáros betegségéről. Csak annyit tudtunk, hogy már nem tér vissza a zenekarba. Az ausztrál lapok viszont elkezdtek nyomozni, és jól értesülten állították, hogy Young demenciában szenved. A demencia idős kori elbutulást jelent,…..
Te jó ég, micsoda minőségi zúzás és Garm/Simen-es vokálok tobzódnak már itt? Október 28-án érkezik az új Anaal Nathrakh-album (Desideratum), ami az Idol című szám alapján túlságosan is ígéretesnek tűnik. Csak legyen ilyen végig az egész album! ..
Kiadó: Epic, Columbia Honlap: www.judaspriest.com Az öregedés, a doommal ellentétben, ahol a fiatalkori feszesség eltűnése és a romlás tudata nem feltétlenül hátrány, nem tesz jót a heavy metalnak. Vagy csak nagyon kivételes esetekben. Mondjuk a Judas Priest esetében a…..
A Metalsucks írta meg, hogy egyik olvasójuk Burzum-cuccokat szeretett volna eladni az Ebayen, aztán ezt az üzenetet kapta: Magyarán a Varg Vikernesszel kapcsolatos lemezek, pólók, egyebek gyűlöletkeltők, erőszakosak, ezért az Ebay szabályzata szerint nem lehet őket árulni. A…..