Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koibito

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok szöveget kaptam az utóbbi időben, illetve folyamatosan olvasom az innen-onnan érkező cikkeket, könyveket. Az egyik gyakori érv a félrelépés ellen, hogy az ember úgyis lebukik, nincs olyan, aki soha ne követne el valami hibát, és ha felfedezik, mit tett, nagyon nagy bajok lesznek.…..
koibito 2012.06.21 13:54:28
@skarlát betű: de akkor is, ha jó valami, pl egy megnemtámadási szerződés, akkor én változhatok akármennyit, érdemes betartanom, kivéve ha olyan irányba változom, hogy az destruktív...

az a lelki szerződés, az az őszinteségi "fogadalom" jó, mert nem kötötte le kardhalat, szeretőzhetet amennyit csak akart, egy volt a feltétel, legyen őszinte, ez 10-20-30 év múlva is jó és teljesíthető, hacsak fel nem akarja rúgni az egészet az egyik fél (egész=házasság)...
koibito 2012.06.21 14:44:26
@skarlát betű: erről eszembe jutott a híres "amiről nem tudok, nem fáj"... szóval egyetértek abban az esetben, ha az őszinteséget nem mind a két fél szeretné
ám, ha az elején közös volt a megállapodás, akkor no problem, és illik ehhez tartani magunkat, aztán később kérheti az egyik, h ezt hagyjuk abba, mert stb stb... de az már más kérdés.

kardhalat nem is kell mentegetni ;)
koibito 2012.06.21 15:00:50
@skarlát betű: na igen, ez már nyomasztó és idegesítő is.

Na de a kérdés? Mikor bánják meg az emberek a szeretőzést?
van az a két eset, amit el tudok képzelni...
most eszembe jutott, h akkor is megbánhatja valaki a szeretőtartást (mintha állat lenne :D) ha a szerető túl ragadós/tapadós lesz, és ha el kezd követelőzni...
na azt nagyon meg tudnám bánni, ha egy ilyenbe botlanék (nem mintha gondolkoznék szeretőben)
Úgy tűnik, a vendégposztok korszaka köszöntött ránk, és ismét egy pasi billentyűzetéből. Gondolom, lesznek néhányan, akik magukra ismernek White Rabbit nicknevű posztírónk történetéből, ha nem is teljes egészében, azért részben igen. Talán gyakoribb jelenség ez, mint…..
koibito 2012.06.14 10:21:43
@DieLente: de ha én szeretek vkit, nem akarok mást is szeretni. Nálam még működik a csak szex és semmi más (azért kíváncsi lennék, hogy hosszútávon is? na mindegy. szóval első körben már csak ezért is kizárnám a szeretőt...). És WR azt írja "szeretem a feleségem és mindenek fölött a lányomat, nem akarok nélkülük élni."
Én ebben a helyzetben nem akarnék mást is szeretni, csak szexelni. Ez hihetetlen?
koibito 2012.06.14 11:04:06
@kardhal77: igen, és épp NEM azt tanácsoltam, h kurvázzon, hanem miért egyből szerető...

és azt is írtam, h mielőtt bármit is lépne, beszéljen a problémáiról... mert akkor is jogos, amit szeretne... és most direkt nem is akartam belemenni abba, hogy mennyire lehet önző és egoista egy ember, ha már ketten vannak (családja van)...mert hidegen hagy. Tök kurva felszínesen súroltam a témát, mert én jelen pillanatban nem akarok filozofálgatni, amit itt oly sokan szeretnek és kb kurva hasztalan.
És pont nem én fogok tanácsot adni :) mert mi alapján tenném? Ezzel is tisztában vagyok (még egyszer: a menj kurvázni NEM tanács volt)

@E. Bonheur: és @kardhal77: nekem meg csak rossz tapasztalatom van a beleszeret másba dologgal... nem az enyém :D de pont azt láttam, h az apuka elhúzott a francba a friss szerelmével a családját (kisgyerekekkel) meg otthagyva... pedig nem volt jele semminek, h nem érezné jól magát...
Ma új posztíró mutatkozik be, mégpedig est ragon, aki nem olyan rég fedezte fel magának a blogot és azóta szorgalmasan, mitöbb kimerítően kommentel, számos kérdésre keresve a választ. Nem sűrűn fordult elő eddig, hogy férfi szánja rá magát posztírásra, úgyhogy ez most extra…..
koibito 2012.06.12 15:29:28
@skarlát betű: de nem jobb egy folyónak mederben folynia?
A vágyaink is egy nagy folyó, kell a meder, mert különben csak árvíz és kár lesz mindenhol, ahol végighömpölyög...
Te magadból indulsz ki, és ez tök jó, mert normális nő vagy. De ha mindenki szabadon megéli a vágyait, az ütközések elkerülhetetlenek (még így is azok) és csak még nagyobb lenne a káosz. (nem ezt írtad, tudom, mielőtt még belekötnél :P)
Na ez filós lett, mint itt a legtöbb komment :D beszarás :D
koibito 2012.06.12 15:43:09
@skarlát betű: igen, ezért vágtam oda, h tudom, h nem erről írtál :)
De ja, igazatok van, és nem vitatkozom...nagyon :D
csak nem is tudom, lehet a vizsgaidőszak teszi, de kb most úgy látom, h a vágya(ka)t az emberek TÚLértékelik... (természetesen, az sem jó, ha nem veszünk róluk tudomást. Ahogy írtátok, az eléggé szétfeszítő tud lenni, ha mindenáron el akarjuk fojtani - és majdnem leírtam ly-al...agyamelszáll)

fáradt vagyok és most itt pihenek :) úgy látszik, nem megy nekem valami jól ez a hosszas hallgatás, csendben figyelés...
koibito 2012.06.12 15:46:44
@est ragon: örülök, h most látod, amiket írok... SB és a többiek már nem hiszem, h olyan szelídnek látnak :D (most viszont tényleg az vagyok, így a vizsgaidőszak végére már mestere vagyok az idon't give a flying shit attitűdnek)
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
koibito 2012.06.11 18:13:09
de nem ez a lényeg? Nem ez teszi nővé a nőt és a férfit férfivá (nem filozofikusan): 24.media.tumblr.com/tumblr_lvzcv24j4e1qefxkho1_500.gif

?

bocs, ezt nem hagyhattam ki :D

(na mentem vissza tanulni, amúgy rendszeren olvasom a blogot, de felesleges hozzászólnom... inkább csak élvezkedek a többiek kommentjein)
Annak ellenére, hogy a nőkkel kapcsolatos kérdőív nem nyerte el a tetszéseteket, most mégis írok a férfiak maszturbálásáról (ilyen makacs vagyok).Elvileg erről a témáról sokkal többet tudunk, legalábbis sokkal nyíltabban lehet róla beszélni. (Mindig is téma volt, de tiltó…..
koibito 2012.02.21 10:59:33
@tiboru: nekem volt már részem benne... egy nyomorékul kicsi szobában (kollégium) a fene se tudott volna kiküldeni, ha a másik épp könnyít magán. És volt arra is példa, hogy közösen néztünk pornót...
Együtt is zuhanyoztam a srácokkal, sőt, mind a mai napig, az edzőteremben edzés után.
Ó és a legjobb: szép a férfitest, a kidolgozott, izmos férfitest. És dicsértem meg már más férfiakat az edzőteremben, mert tudom, hogy mennyi munka és erőfeszítés van abban, ahogy kinéznek.

Ettől még nem vagyok homokos.

Azt már le se írom, h mit gondolok a jó külsőről (mert már leírtam :D)
koibito 2012.02.21 12:50:42
@kardhal77: úgy fogalmaznék, h ezért is jó :D

viccet félretéve, volt már, hogy leszólított a Nyugatinál egy meleg, azzal jött, h én a lányokat szeretem? Mondtam: igen.
És volt olyan élményem is, hogy egy külföldi srác elkezdett simogatni a koli zuhanyzójában (meg akarta nézni a nyakláncomat közben végigsimított a hátamon) ... na akkor befostam, és kb fénysebességgel húztam ki tök pucéran... (akkor még kis girnyó voltam és kevésbé ennyire agresszív :D)

Nem vágyom szexuálisan egy másik férfire.

@skarlát betű: már többször is írtam, hogy ha szigorúan a külsőt nézzük, akkor nekem mi tetszik :D

a témához meg annyit, h a csajom kifejezetten kéri, h verjem ki előtte, szerinte ez olyan izgató, mondjuk én is szeretem, ha előttem és nekem elkezdi magát simogatni, de én pl nem bírom végignézni, mindig csatlakozom és segítek neki ;)
Ma egy éve vágtam bele a hűtlenség blog írásába. Úgy érzem, megérte, ahogy már többen és sokszor jeleztétek, ez a fórum fontossá vált az életünkben, életetekben. Noha az utóbbi hetekben nem volt rá annyi időm, mint korábban, és nagy figyelmet keltő poszt nem született,…..
Kardhal Félig teli 2012.01.16 15:47:00
- Láttam, lecserélted a fényképedet a céges névjegytárban - fogadott a kolléganőm. - Ja, igen - mondtam, csak úgy futtában. - Pedig szerintem az előző is rendben volt - folytatta a lány. - Igaz, a szemed sem állt jól rajta! - dobta hátra a haját hirtelen. - Lehet. De én nem…..
koibito 2012.02.09 16:44:22
@kardhal77: értem, nem ismerem ki magam jól a blog.hu-n (csak regeltem). Az indexről találtam eddig oda, ahova, kivéve ahova meg SB-től. Szóval reménykedtem a egy privátban.
De nem erőltetem.

Csak én leszek eggyel kevesebb ;)

Na, nekiesek a blog.hu-nak, hátha :)
A nők sokat beszélnek róluk, a férfiak sokszor még azt is tagadnák, hogy tudják, mik ezek. A gyerekek belekiabálják a világba, a felnőttek visszafogják, titkolják. Olykor elragadnak bennünket, olykor uralkodunk rajtuk, olykor összezavarodunk tőlük, olykor nem tudunk velük mit…..
koibito 2012.01.26 14:50:23
@hannawald: de ha nem mondod el ezeket, esélyt sem adsz neki... meg úgy is, sok esetben idő kell az összecsiszolódásra...

És mi baj lehet, ha beszélsz vele ezekről? Még nem azt kéred, hogy azonnal ott és akkor tegyen meg minden olyat, amiről szó van...
koibito 2012.01.26 14:58:36
@hannawald: hát nem volt az... és komolyan, így visszagondolva ez kiakasztó, gyerekes és éretlen... hülye kis p.na, de szeretem :)

nem bírom azt a tantrágyát... és csak szívatnak vele... utálom az ilyet... amúgy UV-zni megyek belőle (3x-ra)

itt jobb :)
koibito 2012.02.05 19:24:24
@Labdarózsa: természetesen ;) (az első kettőre be se mentem, csak jelentkeztem a vizsgákra...annyira nem érdekelt a tantárgy...komolyan csak szívatás miatt volt a kötelezők között)
Lehet, hogy a kérdést inkább úgy kellene feltennem, hogyan lehet megtartani egy szeretői kapcsolatot, de most inkább azt járom körül, milyen buktatók vannak egy ilyen jellegű kapcsolatban - mindkét fél részéről. Az egyensúlyozás szerintem elsődleges fontosságú.Vannak tipikus…..
koibito 2012.01.26 13:44:06
@normálnyomtáv:
Ezt nagyon nem szeretem, a nem legyen nem, és fordítva!

Vagy amikor alig van vmi kis ruha egy jó nőn, s esetleg megfogom a seggét és erre azt mondja, h neeee, az igeeen? Hiszen az öltözködés egy nonverbális üzenet...

Ne már, aki azt mondja, h szexmentes éjszakát tervez, az azt is fogja kapni, ha csak bele nem ül az ölembe... Ezeket a játszmákat kifejezetten utálom. nem vagyok hajlandó minden szó mögé más jelentéstartalmat keresni... minek kell bonyolítani a dolgokat?
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
koibito 2011.11.18 13:31:03
@TBal: Az, csak most a gépénél ülök, és be volt jelentkezve, mire észrevettem, már elküldtem a hozzászólást... de legalább, most végigtúrtam, hova szokott írogatni. (Remélem nem lesz baj belőle).
(amúgy ez a munkahelye, gyakornokként van itt a fiú, s most én, a kollegina ülök ma itt).

@Esztétikus Kritikus: szeretik, csak az anyagiak miatt mégsem? Vagy hogy is van ez?
koibito 2011.11.18 13:57:27
@Esztétikus Kritikus: de már eleve milyen szeretet az, ami nem akar semmit megosztani? És már eleve azon gondolkodik, hogy mi lesz ha majd megutálom?

@ST83: ez jó volt.
koibito 2011.11.18 14:24:15
@Esztétikus Kritikus: ezzel egyetértek, a pasi (posztíró) és a barátnője se semmi. Egy, hogy lehet ennyire anyagiasnak lenni egy kapcsolatban, kettő, hogy lehet ennyire lehúzó is a csaj? Nincs benne semmi büszkeség? Megélhetési (politikus. nem) barátnő ő is :D

egyszerűen ez a szemlélet mód, amilyen praktikus és meg van az alapja és jogosultsága, annyira taszító is számomra.
Kardhal A gaz csábító 2011.11.13 00:57:04
– Szerinted milyen a lábam? – kérdezte a lány.– Nőies – mondtam, miközben szemeimmel végigszaladtam súlyos combjain, erős térdein és két izomtól duzzadó vádliján. – Tényleg? Az én lábam nőies lenne? – kérdezett újra. Nem szóltam semmit,…..
koibito 2011.11.15 09:31:21
koibito 2011.11.16 09:57:43
@Rogerthat: én is pont erre :)és elegán és minden kételyt elhesegető "válasznak" a többieknek...
koibito 2011.11.17 14:37:47
@kardhal77: lol... nem, az ilyentől már félnék pofont kapni :)
Néhány hete egy kereskedelmi rádió tette fel ezt a kérdést a hallgatóinak: hogyan erkölcsösebb vagy okosabb cselekedni, ha az ember tudomására jut, hogy a legjobb barátját, barátnőjét megcsalja a partnere? Hallgasson vagy mondja el az illetőnek? Esetleg keresse meg a hűtlen felet,…..
koibito 2011.11.16 12:19:17
@M-elicious: ez akkor igaz, ha vmilyen távoli rokon, haver, pajtiról van szó... de aki szerves része az életemnek, köze van hozzá, mert szerepet kapott az életkönyvemben... közöm van hozzá, ahogy neki hozzám is... senki sem egy sziget ;) (jó film volt)
koibito 2011.11.16 12:22:46
@skarlát betű: már ő is akarta...nem akarom kibeszélni a dolgokat...de legyen elég annyi, hogy az apám mindenkinek megkeserítette az életét, jobb nélküle, s mai napig nem tartom vele a kapcsolatot...

@M-elicious: most az amcsik miatt írod, vagy azért, mert megmondanám a barátomnak, ha kéri, az igazat? aha értem...mert itt ebben a topikban erről volt csak szó..mármint erről írtam... (oh meg a gyerekeket felhasználó szülőkről)
de valóban... itt okoskodom, mást nem tehetek... hogy ítélkezem, ebben viszont nincs igazad...
koibito 2011.11.16 12:45:28
@kardhal77: Maslow is élete vége felé egészítette ki híres szükséglet-hierarchiáját egy az önmegvalósításnál magasabb fokozatokkal.
Egyszer csak ott van. Végre, ki tudja, milyen hosszú idő után. Olyan ismerős minden. Az illata, a hangja, az érintése. Most mindent szabad. Talán csak bizonyos szavakkal kell csínján bánnod. De a gesztusaid beszélhetnek. A zihálásod beszélhet. A nyálad és a fogaid…..
koibito 2011.11.16 12:09:50
@Rogerthat: aha.. értem.

egyet fontos, h tisztázzak. Jelen pillanatban, úgy gondolom, h szeretőt csak fizikai szükségletek miatt tartanék, ha tartanék. Mivel nem vagyok házas, nincs gyerekem, s 22 éves vagyok, azt gondolom, ha már nem jó egy kapcsolat, hogy nekem már másra is szükségem van a barátnőm mellett, akkor jobb azt a kapcsolatot befejezni. Mondom, most így gondolom, sőt, nekem most fontos a házasság, ha vki mellett majd elkötelezem magam, akkor azt komolyan is akarom tenni... szóval ha x év után lenne is szeretőm, nem akarok vele átlényegülni, a testét akarnám. Ezt így látom... Olyan szépen lejátszom elméletben a dolgokat :D Hisz pont te írtad Rogerthat, hogy te ezt nem tervezted, hogy belépjen a szerető is az életedbe...csak jött és magával sodort...(csak remélni tudom, h velem ilyen nem fog történni)
koibito 2011.11.16 12:10:58
@skarlát betű: de Rogerthat azt írta, hogy @Rogerthat: "és még csak nem is az én oldalam a leginkább veszélyeztetett ezügyben."
koibito 2011.11.16 12:28:09
@skarlát betű: perzse, nem csak test van... lehet egy lány szép, de ha megszólalni se tud, vagy inkább jobb, ha csöndben marad, az hosszú távon nem alkalmas semmi másra... ha érted :) mondom, elméletben játszom le ezeket a játékokat...
A múltkori poszt kommentjei véletlenül épp ebbe az irányba vezettek, ha vannak egyáltalán véletlenek: hogyan változik a testképünk és főleg nők esetében ezzel együtt az önbecsülésünk, a közérzetünk, saját lényünkhöz és szexualitásunkhoz kapcsolódó érzéseink a…..
koibito 2011.11.10 12:03:00
@barbieds: júj, koliban, amikor nincs hova máshova menned? Nem :) na az edzőteremben már nagyon kényes vagyok... semmi bámulás.
koibito 2011.11.10 12:09:02
@Szexofon: biztosan :) nézd pl egyes gr városállamok kultúráját vagy rómát ;)
azóta megváltozott a férfikép... amit mondjuk annyira én nem bánok... nem szívesen lettem volna egy idősebb fószer boytoy-a...akarom mondani, tanítványa XD
koibito 2011.11.10 12:14:06
@Szexofon: de aztán jött egy szexuális forradalom ;) és örülök, h nem trs-i elvárás homárnak lenni :) bár ahogy egyre haladunk... hmm
Barbieds újabb vendégposztja, a szokott színvonalon. :   Mindenféle tudósabbnál tudósabb hölgyek és urak elméletei előkerültek már a blogon a női és férfi agy, valamint egyéb testrészek működését magyarázandó. Ebbe a sorba illik Esther Perel [hát, Eszter tényleg…..
koibito 2011.11.02 20:45:09
@hannawald: hmm valóban nem rossz az a mese,

de nálam az all hail anime mottó van XD Anime mindenekfelett :)

én olyan dragon ball buzi voltam/vagyok, h az veszélyes már XD (de volt egy sailor moon kitérésem is... oké tök misztikus volt, jó?! :P)

(disney továbbra is gejl... ott a kis gyufaárus lány nem fagy meg... hanem királylány lesz belőle és a szőke herceggel turnézni mennek XD)
koibito 2011.11.02 21:05:16
@hannawald: az egyik haverom yaoit néz a csajával (bööeee)... szóval sailor moon ennek fényében sehol sincs XD

holnap linalg zh-t írok... s már a tököm tele van az egésszel.. utálom.. szóval inkább még filozofálgatok még egy kicsit.

az hogy mi természetes s mi nem... amikor az elméletet nem tudjuk összehozni sehogy sem a gyakorlattal, na az nem természetes :) vannak dolgok (szabályok, elvárások stb) amik kreáltak, s nem a természet alapján, ám mégis kellemesen integrálhatóak... innentől fogva már mindegy h mi volt, h csinált... amint beolvasztottam sikeresen magamba, a világképembe, az már természetes...

a kérdés, mi alapján akarom magam formálni?
koibito 2011.11.02 22:46:00
@hannawald: orulj neki...baaar ha te is olyan csaj vagy, aki arra gerjed, hogy ket pasi egymasra tapad majd megy a seggbekuki...akkor te is elvezned, mert a yaoi az a rajzolt gay porno XD van lany valtozata s, amikor a lanyok egymasra vannak cuppanva, az meg a yuri...az mar nezhetobb XD
Betegek a japanok XD

Na a haverom animalt homo pornot nez a csajaval...engem semmivel nem tudna erre senki ravenni

Ne gondold h a linearis algebra egy jo dolog... okkultizmus felsofokon XD
A mikro emeszthetobb...gorbeket tologatunk ide-oda :)
Kardhal Szünetjel 2011.10.24 12:11:00
– Jól telt ma a napod, szívem? – kérdezte a feleségem, miután a rendes esti gyengéd erőszakkal a szobájukba tereltük a gyerekeket.Sóhajtás, nyögés és fújtatás keveredett a hangba, amit válaszként kipréseltem magamból. Ezzel egy röpke pillanat alatt sikerült…..
koibito 2011.10.26 13:14:19
@Rogerthat: hatalmas erkölcsi magasság?

csak egyet kért s nem kapta meg... miért nem?
koibito 2011.10.26 13:26:50
@koibito: javítok... megkapta csak a metakommunikációs jeleket a vevő úgy értelmezte, ahogy akarta... ez az adó hibája XD
koibito 2011.10.27 11:37:19
@Rogerthat: igen, de ez nem változtat a tényen: a lírai én elb.szta...big time XD és a csaj meg a "túl" kategória... és ha a férj ismeri a feleségét, feltételezzük, hogy igen, tudhatta volna...
az őszinteség itt nem arról szól, hogy mondd meg, h megcsaltál-e, ezt már tudta a nő s elfogadta (valóban elfogadta? hmm ebben nem vagyok biztos... aki tudni akarja a részletek, az bizonytalan vmi felől...s nem a dolgok menetéről, hanem itt talán férj lelkiállapotáról...szeretsz még? talán erre keresett megerősítést, a fene tudja, a csajok hülyék...)

"nem jellemezőt" szoktam én is használni és eddig nem találkoztam olyan nővel, aki ezt jó válasznak tartotta volna.. kivéve, ha pont ez a válasz :)
Nemrég írtam ennek a könyvnek a párjáról, a Férfi agyról, nos, az igazságosság úgy kívánja, hogy a Női agy is sorra kerüljön, természetesen a mi sajátos szemszögünkből. A két könyvet ugyanaz a tudós asszonyság írta, Louann Brinzendine: egyébként elsősorban a női agy…..
koibito 2011.10.27 10:59:20
@cantata profana: 25-30% erős túlzás ;)
koibito 2011.10.27 11:30:05
@TrueY: a bonobók nagy része buzi XD az oroszlánok/gorillák stb fajok hímjei egymást basszák a hierarchia miatt :) a a párosodni akaró hímek a nöstény kölykeit megölik több fajnál is... a szülők saját kölykeiket falják fel... az a bizonyos madárfaj meg, ha a hím rájön, h nem a saját fiókája, kilöki a fészekből XD
igen... come on, hasonlítsuk már az embert továbbra is hozzájuk... :)) hol is helyezkedünk el?

igen, biológiai lények vagyunk, ösztönök voltak/vannak és köszönik jól megvannak :) de felelősségtudat és egyéb természetes meder, igenis vezérli az embert... a többi csak a kiskapuk keresése saját lelkiismeretünk elhallgattatása... nem én tehetek róla, a biológiám! XD

félreértés ne essék, ez tetszik, mert olcsó :)

és ismétlem... annyira nem értékelem a fene nagy hűséget se, főleg, ha az kényszer és elvárás...
Minden párkapcsolatnak, legyen az házasság, együttjárás, vagy szeretői viszony, megvan a maga kommunikációs struktúrája. Ha valami nagyot változott az elmúlt 10-15 évben, az éppen ez. Teljesen átalakult a kommunikációnk és ezzel együtt az időérzékünk is. Ez persze közhely,…..
koibito 2011.10.26 13:06:02
@skarlát betű: de mi a szerelem? igen, írtad, h annyi fajtája és formája van... de nincs egy általános def.?
Tegnap este hallgattam egy rádiót, ott mondták (pont a szerelem volt a téma) A szerelem olyan, mint egy fénykard/lézerkard (nem emlékszem pontosan mi volt), megnyomsz egy gombot kijön a "penge" a és az mindent vág...
Számomra ez, ha klasszikusan értelmezem, a szerelemet. És persze az, ami lecseng, mert így törvényszerű...
Miért amikor beleszeretsz a szeretődbe (de úgy nagyon), nem érzed nyűgnek a férjed, a másikat... sőt, a férj válik másikká... nem kezd el idegesíteni? Nem veszed észre jobban azokat a negatív dolgokat, amik fölött anno elsiklottál? És mindez mert a szeretődbe szerelmes vagy. Őt akarod és fizikailag fáj a hiánya, vele hasonlítod össze a férjed...
(ez persze akkor áll, ha már nem szereted a férjed)
Mert az is igaz, h szerethetsz többet is egyszerre...
koibito 2011.10.26 13:58:49
@barbieds: hmm szex közben elveszted a józan eszed, megőrülsz (lásd bűnjelek), akkor szerelem = szex
:D
koibito 2011.10.26 15:24:57
@TBal: a te példád alapján, akkor ez tanulható, érzelem menedzsment :)

@barbieds: de sztem itt a pont... ez típus kérdése...

de hiszek a tanulásban is, a kérdés, egy végleteket megélő és azokban gondolkodó ember mennyire sajátíthatja el az érzelmei feletti kontrollt? Tbal?
Valamelyik kommentfolyamban megjelent az a napi hír, hogy a KDNP felvetette: párkapcsolati ismereteket (rövidítve: PKI) kellene tanítani az iskolákban. Akkor ezt az ötletet pár szóval elintéztük, de lehet, hogy megér ez vitaposztot. Gondolom, az már kiderült számotokra, hogy nem…..
koibito 2011.10.26 11:29:10
@barbieds: lol, ő tudatosan szórja a magját :D
koibito 2011.10.26 12:16:23
@szociologus: ha nem akarod elhagyni az épp aktuálisat (nőd/pasid) akkor minek?.. persze, ott lehet a vágy (ilyet még nem érzetem, nagyon nem szeretnék még gyereket), de mérlegelsz is, nem? Ha meg épp dobbantani akarsz a már szar kapcsolatból... akkor jöhet gyerek meg ilyen gondolat... olyan fura számomra, hogy az idősebb, tapasztaltabb emberek annyira el tudják veszíteni a fejüket..talán mert annyira sok szart nyeltek, h úgy érzik ez kell?

@tiboru: :D
amúgy is... a görögök és rómaiak állattal/gyerekkel/saját nemmel/ orgiáztak ahhoz képest (micsoda sokáig megmaradt kultúra volt) ez a kényszeres monogámia és egyebek tiszta újdonság XD ezután visszatérünk a római orgiákhoz? ohh de Mária Terézia se volt semmi...
koibito 2011.10.26 13:56:58
@skarlát betű: az volt különböző, h akkor elfogadott volt, nem volt ennyire, sőt, kriminalizálva (azé' a gr-k se tartották vmi természetesnek a bestialitást), betegessé nyilvánítva stb...
  Kétféle módon tehetünk szert szeretőre. Ha keressük, vagy ha csak véletlen bukkanunk rá. Szerencsésebbeknek úgy találnak, hogy soha nem is kutattak utána, sőt, még csak eszükbe se jutott, hogy nekik kellene ilyesmi. Egy konkrét személy csábítja őket erre az útra. Bár…..
koibito 2011.10.19 11:40:13
@M-elicious: nem azt mondom, h itt nincs :D csak nem feltétlenül derül az ki még hónapok után sem egy ilyen tematikájú blogon ;)
koibito 2011.10.19 12:16:46
@barbieds: XD pár héttel ezelőtt azon gondolkodtam, h az a nő, aki beleveti magát a bdsm-be..de akár más fétisvilágba... vajon annak még kell-e/jó-e a "hagyományos" is...
koibito 2011.10.19 13:41:07
@tiboru: ez nagy :D
ám nem is állítottam azt, h aki nem kötődik/vonzódik a bdsm világához, az vanilla lenne ;)
"A hazugság megöli a szerelmet. De csak az őszinteség öli meg végképp."Ernest Hemingway..
koibito 2011.10.19 09:45:57
@skarlát betű: nem, a kegyes hazugságot általában véve vélem egy paradoxonnak, egy nem létező fogalomnak... általában véve! (orvos ne hazudjon a betegnek, hogy semmi para, amikor kb. hónapjai vannak hátra.. a rokonok se dugják a fejüket a homokba, mondván minden rendben, persze nem kell temetni azonnal az embert, csodák lehetnek... és erről eszembe jut a Gyalog Galopp :D
Öreg: Nem vagyok halott!
Hullasz.: Tessék! Azt mondja nem halott.
Falusi: Dehogynem.
Öreg: De nem!
Hullasz.: Tél’leg nem.
Falusi: De mindjárt lesz.
Öreg: Már jobban vagyok.
Falusi: Mindjárt halott leszel.:D)

ha leszűkítem... persze, hazudtam már jóanyámnak, kedvesnek, ám főleg érdekből... sosem kegyesen...

s megint egy mítoszt szeretnék eloszlatni magamról.. nem értékelem túl az őszinteséget se. Csak annyit tudok, hogy amikor csak lehetőségem van rá és amikor helyes, sosem fogom az igazság helyett vmi mézes jól hangzó hazugságot mondani ;)
Ha már megunom a nőmet, nem fogom azt mondani, h meguntalak, persze... ez így brutális lenne :)
Ez az a könyv, amelyet Skarlát Betű nem hagyhat a könyvesboltban. És ez az a könyv, amelynek a pénztárnál való prezentálásához kell némi kurázsi. Miért pont Mások férjével? Ha a házasságtörés pszichológiájáról van szó, akkor a mások feleségével ugyanolyan helytálló…..
koibito 2011.10.12 14:50:26
@skarlát betű: valamennyire tudatos a játszma, mármint onnantól kezdve, amikor az ember elkezd ezzel foglalkozni ;) ... tanulja és a végén még Nobel díjat is kap ha a közgazdaságtannal párosítja :D
koibito 2011.10.12 15:49:00
@skarlát betű: bocs, de a szerepeket ne keverjuk a jatszmaval. Mert vki belekezd egy jatszmaba, nekem nem kell reszt venni benne,foleg, ha felismertem s olyan, ami nem tetszik... Az en reszemrol kiiktathato...ha mar en eldontom, h nem veszek reszt s a jatszma ketszereplos, onnantol kezdve az a jatszma megszunik, hisz ertelmet veszti....
Megegyszer a szerep es jatszma mas. A szerep egy kellek es resze lehet a jatszmanak...
A netes anonimitás jó dolog, de sok olyan helyzetet is előhív, ami a normál életben sose fordulhatna elő. Tévedések vígjátéka? Álarcosbál? Bohózat? Van itt minden ... Csak bírni kell humorral. Ha azt látjuk, hogy egy társkeresőnek félmillió tagja van, a másiknak…..
A legutóbbi posztok nagy része inkább könnyed hangvételű volt, de ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolnánk a fajsúlyosabb ügyeket. A napokban eszembe jutott, hogy erről a témáról még viszonylag kevés szó esett a blogban. Pedig a hűtlenség egyik nagy rákfenéje a bűntudat. A…..
koibito 2011.10.09 10:38:08
@kiscsillag_75: de olyan jelekre hogy figyelsz, h amikor jól megdugnak vkit, csillog a szeme? hogy kontrollálod a nem tudatos jeleket?
hmm "drágám, nagyon fárasztó meetingen voltam..." csak épp sugárzol :D az nem fura?
Ültél már úgy a munkahelyeden, egy tárgyaláson vagy egy előadáson, hogy képtelen voltál koncentrálni, és azt érezted, szétrobban a nadrágod, vagy átázik a bugyid? Mentél már ki a mosdóba maszturbálni? Kerestél szexpartnert a neten azzal az érzéssel, hogy még aznap muszáj…..
koibito 2011.10.06 14:56:00
@TBal: abból nem :) de az ilyen érzésekből... nem éreztem még így, nem csináltam még ilyeneket... le.vagyok.maradva... :l
koibito 2011.10.06 15:24:00
@M-elicious: lol... bugyim nem nedvesedik, de az alsónaci az igen... sajnos elég egy olyan tekintet és máris sír a bohóc :D

ha majd hasznos tagja leszek a trs-nak és fizetek adót :) szívesen fogadom a munkahelyi szexchatelést és az office sexet ;)
koibito 2011.10.06 15:52:52
@M-elicious: kültéri... mondjuk játszótéri rejszolás? De azért lecsuknak :D