Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fényrajongó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
P. nem volt elég szemfüles, mikor szerződést kötött/módosított a Telekomnál, minthogy egy viszonteladóhoz ugrott be, amiből egyértelműen következik, hogy sikeres fogyasztó már nem lehet. Csak fél évvel később tudatosult benne, hogy a 30 napig ingyenes mobilnet egy év…..
Fényrajongó 2011.08.24 14:40:35
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
Attila nem hajlandó a földről enni. A Cityfood futárja még azelőtt hozta ki a rendelését, hogy megérkeztek volna a "gyárba", és ahelyett, hogy máshova becsengetett volna és az ajtóra akasztja a kaját, átdobta a palánkon, azt csá.Azért írok, hogy megosszam kellemes…..
Csabáék csapata eléggé ledöbbent, amikor a siófoki Tequila Tavernában még mozgó, zöld levéltetveket találtak a salátában. Legalább friss volt, nemigaz? A személyzet végül 10% kedvezményt adott a speciális fogásra: A történet úgy kezdődött, hogy lejöttünk Siófokra, hogy…..
Fényrajongó 2011.07.28 16:33:09
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
Kevés emberrel találkozott a Homár, aki azon akadt ki, hogy nem engedik részt venni egy 50 ezer forintos termékbemutatón. Marianna mondjuk először csak a wellness részét hallotta az ajánlatnak, aztán viszont meglepődött, hogy a szervezők szerint túl fiatalok ahhoz, hogy bedőlnének…..
Túl gyorsan készült el a pizza Kuck szerint, amiket 15 percen belül szolgáltak fel nekik Balatonfüreden. Hát már ez is baj?Szombat este a Kékszalag díjkiosztójára igyekeztünk Balatonfüreden. Be is jutottunk könnyedén és ott egy kis nyári borozgatásba kezdtünk. Majd eljött az az…..
Fényrajongó 2011.07.20 16:33:20
@KecskeDotyi: Jaja, kurva nagy lúzer vagyok. Majd megnézem, hogy bivalybasznád alsón hol válogathatsz az éttermek meg a panziók között. Nemcsak "wellneszezni" kell járni Siófokra meg Hajdúszoboszlóra, esetleg nem Pestből kell kiindulni, hanem akár elmehetnél eldugottabb falvakba is megismerni a környéket.
Lehet, hogy van 1-2 jobb hely, én is tudok, de összességében véve igénytelen szar az egész vendéglátás itthon Balatonnal az élen. És aki ezt nem hajlandó belátni az szeme előtt lebegő rózsaszín köd miatt, az már hozzászokott ehhez az igénytelen tahó modorhoz, ami itthon dívik.
Fényrajongó 2011.07.20 16:34:54
@Koky_: Azt várhatod, értelmes hozzászólás miatt kár ide regisztrálni.
Ja, de:
Mindig van nálam WD40, ha szar a hely vagy a kaja, befújom vele.
Fényrajongó 2011.07.20 17:30:18
@Szarazkoro: Folytassátok még, nagyon jókat röhögök! Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy hol parasztoztam meg vidékiztem le akárkit is!
Remélem még írtok egy páran tippeket, hogy hol is lakhatok, és ki is lehetek!
Kár, hogy azt a poént már nem tudom elsütni, hogy valaki neve plusz egy pont névvel beregisztrálok, és hülyeségeket írok :(