Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margaritta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már reggeli ébrendésemkor a tegnap megismert Jucókám volt első gondolatom. Mindjárt fel is hívtam. Nem vette fel. Akkoriban még nem volt mobil, így nyílvánvalóvá vált, hogy nincs már otthon. Francba.Találkoznom kell vele. Nagyon belémépült alig egynapos program után. Ez…..
Az én életem kétszer kezdődött el.Először amikor megszülettem a Viharsarok fokhagymaszagú Makó nevű kisvárosában, majd alig 7 évre rá amikor 196 nap után kiengedtek a kórházból.Agyhártya-gyulladásom volt és abban az időben a gyerekek akik átestek rajta 95%-ban…..
Megtudtam, hogy Judit kedvence a görögdinnye, így ma beszereztem egy jó nagy édes dinnyét. Judit dél körül végre felvette otthon a telefonját. Mielőtt le tudta volna mondani a velem való találkozást gyorsan közöltem vele, hogy meglepetésem van számára és mindjárt ott…..
Holofernész és Judit legendájaAz Újbabiloni Birodalom félelmetes uralkodója, Nabukodonozor (i.e. 605-562) egyik hadvezérét, Holofernészt bízta meg Kánaán földjének elfoglalásával. 132.000 fõs hadsereggel i.e. 587-ben meg is kezdõdött a hadjárat, mely Betúlia népét rettegésben…..