Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyverebes

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Macesz.com Megjöttem! 2013.09.30 14:38:49
Le a kalappal az Air Singapore előtt. Azt a királyi kényelmet, kiszolgálást és fejedelmi ellátást például eltanulhatná a Lufthansa. Megkaptuk a fülhallgatókat, utána hozták a meleg arckendőket, aztán kaptunk zoknit, fogkefét és fogpasztát. Kaptunk enni, de nem olyan pocsék…..
Macesz.com szülinapoztunk 2013.09.15 11:14:17
Máté 32-ik szülinapját ünnepelte a három generáció. Először meglepték magukat a gyerekek egy szép háztartási géppel, ami rúg, csíp, meg harap. Úgyis mint, darál, kever, meg kavar. Aztán elmentünk egy szép helyre, ahonnan egy lanovka (gondola) felvisz a hegytetőre és fenn egy…..
Macesz.com Munka. Sok. 2013.03.03 07:55:29
Kedves Blogom! Ma nekiálltam kifesteni a házat. Annyira sok fal van itt, hogy erre a hátralévő 3 hónapra bőven lesz mit csinálnom! A törött kis vállam nem annyira örül, de nem szólhat bele a dolgomba! Mikor beülünk az autóba és elégedetten megállapítjuk, hogy minden rendben,…..
Dov vagyok, a Lauder Iskola tanára, de idén augusztusban egy év fizetés nélküli szabadságra megyek, mert a düsseldorfi zsidó hitközség iskolájában, az Yitzhak-Rabin-Schuleban, illetve a hitközségen fogok tanítani. Ezen a blogon fogom megosztani tapasztalataimat, benyomásaimat,…..
Annak rendje és módja szerint búcsúztunk el Andriséktól és Ruzsinszkiéktól Hilo repterén. Ők abban a hiszemben mentek vissza a Mesefaluba, hogy mi el is repültünk menetrend szerint. De nem így történt. Innen fogják megtudni, hogy most - este 9.50-kor, amikor ezt a bejegyzést írom…..
A mostanra kialakult helyzet annyiban más, hogy már mint az előző, hogy már nem a talajszinten dolgozunk, hanem az épület szerkezetén. Tehát megszabadultunk a sártól, A ház alatt száraz a talaj. Ezen a hétvégén elkészül a padlóalap. Innen már úgy haladunk tovább, mintha…..
Tulajdonképpen Andrissal egyvégtében dolgozunk. Most, hogy Ági és Skyia elutaztak Magyarországra a nagyszülőkhöz, még inkább a munka tölti ki minden időnket. Csak rövid időre szakítja meg a munkát alvás, fürdés, beszerzés és természetesen az evés. Most Mari gondoskodik…..
Ma megindult a ház felfelé. A beton sarokalapok elkészültek, s megkezdődhetett a sarokfalak ráépítése. Ez a lépés annak a döntésnek köszönhető, hogy amíg Andrisnak máshol is van munkája, addig esténként együtt megcsináljuk azt, amihez két emberre van szükség, s én…..