Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockaspingvin

6 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes erejéből futott keresztül az erdőn. Kezével megpróbálta félrehajtani az útjába kerülő ágakat, többnyire sikertelenül, így a visszacsapódó gallyak egyre-másra felsértették fedetlen alkarját és az arcát. Már minden izma sajgott a megerőltetéstől és egyre…..
Saana Gotta find you - 1. fejezet 2008.10.01 20:35:00
 Ahhoz képest, hogy alig néhány hete köszöntött be a tavasz, verőfényes napsütésben fürdött az egész város már harmadik napja. A késő délelőtti órához méltó álmos lustasággal andalogtak az emberek az utcán. Kivéve egyetlen embert. A lány sietősen trappolt végig az…..
Elég erős képpel kezdünk, az egész rész nagyon pörgős, aláfestésnek pedig megkapjuk Johnny Cashtől a „When the man comes around” c. számot. Ez alatt egy pasas (feltehetőleg már nem szomjas...) hazahajt, eldobja a csikket, majd mielőtt bemegy a házba, rágyújt a…..
Egy nő (a Xénából a szőke csaj) otthon meséli valakinek a telefonon hogy igen, most lett volna Amy szülinapja, és Paul nagyon jól bírja, ő már csak ilyen optimista. Nagy eséllyel Amy a kislány a fényképen amit néz, Paul pedig a férje lehet, de mivel mindeközben vészjósoló vihar…..
Egy rémálommal nyitunk, minden tiszta vér, beleértve egy kislányt is, Rossi ügynök felriad, majd a karkötőt szorongatja, amin a 3 fej és név van, tehát megtudjuk, hogy a szupertitkos múltbeli esetről van szó, ami miatt visszajött a B.A.U.-ba. Ezek után ráront az igen morcos és…..
kockaspingvin 2009.01.26 17:53:52
@Llew: Jaja, Reid rendesen be volt tojva, majdnem arról raktam be képet, de maradt a bekattant Hotch.
kockaspingvin 2009.01.26 10:23:16
@Llew: Ja, és az csak annyi hogy a rab befenyíti őket, mutat egy képet egy áldozatról (ott vannak az asztalon) hogy ahhoz nem kellet neki 5 perc se, és több mint 13ig még biztos nem jönnek az őrök, mert őrségváltás van vagy cigiznek, vagy valami ilyesmi. És ha megül 2 ügynököt gondolom akkor valami eljárást kell indítaniuk, és akkro nem végezhetik ki amíg annak vége nincs. (Éljen a bürokrácia!)
House volt már csapat nélkül, most viszont pont ennek az ellenkezőjét látjuk, jelenleg 40 embere van, akiket ugráltathat és szívathat. Páciens viszont nincs, Cuddy meg nagyon ideges, ezt így nem lehet csinálni, a kórház csak 3 House tanoncot fizet. Az nem gond, ezeknek House úgysem…..
Látom a jövőt... Megint lasagne 2008.04.04 12:42:00
Na mivel úgyis az a legnépszerűbb bejegyzés az egész blogban, szinte kötelességem közzétenni a megoldást az égető megfőzzük/ne főzzük problémára. Ugyanis a hűtőpultban a gnocchikra nyálcsorgatva gnocchikat nézegetve észrevettem hogy lehet ám kapni lasagne tésztát. Mármint…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
kockaspingvin 2008.02.06 12:15:46
kockaspingvin 2008.02.07 03:20:22
A Shitter éra folytatódik, és bár ebben a részben legkevésbé kedvenc detektívünk éppen fizikailag nincs jelen, a ténykedése nagyon is rányomja a bélyegét az eseményekre. Azért hetibeteg is van, hogy doktoraink életét nehezítse: egy 18 éves srác, aki két fiatalabb tesóját…..
Közkívánatra közkinccsé teszem a csodás lasagne receptemet. (Amit április 4-én kicsit kiegészítettem.)Hozzávalók:5 dkg vajvalamennyi liszt5 dl hideg tej1 fej hagyma1 répa25 dkg darált marhahús5dl natúr paradicsomszósz (dobozos, de lehet hogy nem lesz elég, legyen konzerv is…..
Nem szépítem, nem ez a sorozat legélvezetesebb epizódja, sőt, de nézzük a jó oldalát, volt már rosszabb is. Hetibeteg ezúttal egy 71 éves kutatóorvos, méghozzá nem is akármilyen, egyike azon kevesek kivételezett társaságának, akiket még Greg House is tisztel, már ezért simán…..
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..
Látom a jövőt... Pizza 2007.10.21 13:39:00
Na mostanában elég sűrű volt a program ami jó viszont ugye nem írtam. Ezért kárpótlásul megosztok egy nagy nagy titkot. Ugyanis ami mifelénk megy "pizzasütés" címen, még magukat nagyon komolyan vevő gasztroblogokon is, az egyszerűen botrányos. Ezt a receptet egy igazi…..
Mike magához tért a kómából. Ez a futótűznél is gyorsabb terjesztésre érdemes híreknek járó vörös kódot kapja a Lila akác közi lakók riadóláncában. Azt mondjuk elsőre nem értettem, hogy mi az isten haragjáért nem hívja senki egyből Susant a csoda ügyében, de aztán…..
kockaspingvin 2007.10.05 13:30:22
Na, ennyit a házi tömegrendezvényekről, karácsonyig már nem akarok hallani többről. Most tartottuk ugyanis Lencsi szülibulijait (hármat, mert ugye kell egy az ovisoknak, egy a családnak, meg egy Vidámparkos is). De jók voltak egyébként, Lencsi imádta az összeset. Meghívót is…..
    Na lássuk csak. Elkezdődött a suli, a tanulás, vége a nyárnak, a lazulásnak. Óhatatlanul is ez az az időszak a fiatal hölgyek, azaz középiskolás leányok életében, amikor újra megpillanthatják vágyálmaik tárgyát, vagy rádöbbenhetnek, hogy milyen klassz srác…..