Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füstleee

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A pasas finoman szólva is egy bunkó. A kolléganőm szereti őt. Látom. A pasas meg nem értékeli, de tényleg nem” – Levélírónknak nagyon tetszik a kollegina, aki bár házas, mindig kedves és figyelmes vele, sőt, még munkán kívüli telefonokat is lezavarnak olykor. A…..
„10 perc múlva arról kezdett el mesélni, hogy ő barátnőt keres, nem csak egy csajt, és nem is futókalandot" - vicces randi egy szőke fiúval, aki nem bízza a véletlenre a vécéügyeit és hajlamos a rezgőre állított telefonját a táska legaljára suvasztani. Levélírónk…..
„Mert ha újra össze akarna jönni vele, vagy csak egy búcsúszexet tervezne, akkor miért avatna be? – amikor a lány levelezni kezd netbarátjával, a fiú még foglalt, ám a csaja hamarosan eltűnik a képből, és ott marad a cybertérben két magányos szív. Lehet ebből hosszú…..
„Drága hölgyek! Miért reagáltok lassan, miért szopattok 1 órákat, miért nem ismeritek azt az eszközt, amit órának hívunk?” – érdekes kifakadás jön, melyben egy pasi saját példáin át elemzi a nők és az idő kapcsolatát. Az egyik hölgy e-mailje 4 hetet ugrik a…..
Füstleee 2012.01.31 08:29:37
@JOKKA21: Téged csalánra hugyoztattak a nők széllel szemben, hogy így be vagy rájuk rágvan? :))))))

Ja kedves poszter, szerintem legyél toleránsabb az emberiséggel, ha meg 15 percnél többet késnek akkor hajtsad el a náthásba ezeket a nőciket.
Összességében szokás lett h egy nő késsen ma már, de ha az egyik fél nem késik akkor a másik se késsen. (ezt úgy hívják h a tisztelet megadása egymás felé). 5-10 perc még belefér, de 30-60perc az már kicsit túlzás és kukázás.
Füstleee 2012.01.31 08:36:06
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nálam az egyik vén kurva 7 helyett 8:20kor jelenik meg, mondván h a gyereket el kell vinni iskolába. Persze az a duma h 1 órával tovább marad bent de persze ez nem igaz ráadásul pénteken 1 órával el is megy hamarabb. És aki úgy csinálja h be is ér a munkahelyére 7re és a gyerek is le lett szállítva?
A módszerem nekem is hasonló, ja egyébként gernika pontos volt vagy ott is kellett várni? ;)
Füstleee 2012.01.31 08:38:52
@(Ő_Ő): Valószínűleg valakinek a spanja volt. Egyébként abban a pillanatban szóvá tettem volna és otthagytam volna a fenébe a munkahelyet. Egyébként meg itt tartunk h a géped többet ér mint te.
Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú…..
Füstleee 2012.01.27 10:45:15
@JOKKA21: Ismerek ilyen idióta picsákat akik kizárólag külföldiekkel jönnek össze, legyen az akár arab, görög, izraelita, német stb, nem válogatnak csak az legyen.
@Muha: A posztert a barátnőja strap on-ozgatja. :)
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az angol kaja tényleg fos, a német nők finnyás hülye picsák 1től 1ig. Viszont ezt a két dolgot simán megfejelik az angol nők. Botrányosan ocsmányak és idióták.!
„Ebédeltünk, amikor egyszer csak közölte, ugyan elvált, de van valakije, akit ugyan nem szeret, de van” – a vallomás hidegzuhanyként éri Levélírónkat, aki egy elég zűrös pasi hálójába került. Beígért névnapi virágok maradnak el, majd a pasi a saját gyerekét…..
Füstleee 2012.01.26 07:41:47
Füstleee 2012.01.26 07:58:51
@eMJe: lol?! 30 sec? XD
@( o_o ): Neked is!
"Ha egy pasi nem ér rá este és hétvégén, akkor nem ő az embered.
Ha egy pasi hetente jön, egyértelmű céllal, de közben fel is fordulhatsz, nem ő az embered.
Ha ügyesen kerüli a gyerekeid, családod, barátaid, felejtsd el."
Bármelyik külön külön egyértelmű bárki más számára, de ha még együttesen sem egyértelmű neked akkor ott komoly dolgok vannak. És most nagyon jó indulattal mondom, h maradj olyan amit tanultál tőle mert így nem fognak többet átbaszni.
Egy kapcsolat lehet laza és lehet fojtogató. De a kettő együtt nem megy. Mai főszereplőnk alig kap már levegőt a pasija levakarhatatlan szerelmétől, ami mindenhova üldözi. Ha a lány bejelenti, hogy egyedül menne szórakozni, a Rómeó elszontyolodik... mégse tágít. A féltékeny…..
Füstleee 2012.01.25 07:58:22
@Muha: Modo
Füstleee 2012.01.25 08:46:31
@gernika: Bátor gyerek.
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: És akkor jön a mártirkodás, az értetlenkedés, a tudathasadás, rosszhírkeltés és persze ami a legidegesítőbb egy ilyen cituációban, az h beakad a tű és visszaugrik a kezdetekhez...
Füstleee 2012.01.25 08:56:41
@( o_o ): Ha egy fél éves kapcsolat itt tart akkor fölösleges rajta görcsölni.
„Lehet, hogy túl normálisak vagyunk mindketten és nem vettük fel a keresztbecsalás divatját” - nem féltékenykedni kell, hanem együtt mozogni a pároddal. Ha ő nekiindul és a nyakába veszi a várost, csatlakozz hozzá! A képlet működésére mai Levélírónk a pozitív…..
Füstleee 2012.01.20 08:38:02
@Caddy: Az ilyen picsák mindig így járnak. :)
Füstleee 2012.01.20 09:07:58
@Caddy: Nem ismered azt a mondást h az ellentétek vonzák egymást?

@Muha: Örülök h örülsz. :)
Füstleee 2012.01.20 09:31:10
@Muha: Bennem? Soha ;)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jah, rólad leír mindent gernika, meg gyilkoljátok egymást itt. Végül is minek? :D

@Caddy: Az nem kifejezés, és akkor megy a csodálkozás szakításkor, hogy mennyire félreismerték egymást. :)
„Kezdem úgy érezni, ez valami ördögi kör: nem akad senki, aki látna bennem fantáziát, ezért igyekszem magamat értelmesen és kulturáltan elfoglalni” – Levélírónk arról panaszkodik, hogy jelenleg nincsen magánélete, mert a munkája túlságosan lefoglalja. Viszont…..
Füstleee 2012.01.18 08:44:55
@gernika: És egy idő után ezekből lesznek a rossz indulatú egyetemi alkalmazottak.
Füstleee 2012.01.18 09:00:30
@mütyür: Hát igen! Nagy az Isten állatkertje.
@gernika: Pitagorasz tétele az előjáték, thalész tételénél már kiveri. XD
„Volt egy nagy veszekedésünk, és ő felvázolta, mi mindenről kell majd lemondanunk, ha jön a gyerek” – Levélírónkban lassan kialudt a gyerek iránti vágy, amit a férje képtelen volt elfogadni. Sajnos válással végződött az ügy, de végül szerencsésen sikerül…..
Füstleee 2012.01.17 08:29:01
@egyhazafi: Egyet értek. Nekem egyszer a bulterierem kifingatott egy ilyen szobapamacsot, na az csúcs volt. Pechükre az enyémen volt póráz.
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja főleg h a gyesnek is alávertek...
"Nekem is pont elegendő havonta egy hétvégén ellátni, szórakoztatni, nevelni a három nagy kamaszt (20, 18, 17 évesek)." Nem értem, régen hogy a fenébe neveltek minket fel anyáink, azt látom most h mindkét nagyszülő ki van csavarva segítségekbe (nem anyagi), mert egyedül nem bír az illető pl a 2 v 3 poronttyal.
Füstleee 2012.01.17 09:02:20
@mütyür: Látod...
@Muha: Ja és nem kell gondolkodnod hol töltöd az éjszakát. Éljen a gyermekvédelem. Pedig aztán 1-2 maflásnak igen csak volt értelme annak idején.
@fumerin: Ez jó. :)
@Kytia: Egy egészséges kapcsolat min 4 éves korkülönbséggel indul.
@( o_o ): Azért azt is hozzátenném, hogy a mostani 20-25 éves nőknek a háztartás beli tudásuk sajnos az elégtelen felé közelít és némelyik azt a mottót valja h csinálja a pasi. Jelentős %-uk kuka.
Füstleee 2012.01.17 09:24:10
@Muha: Én a kaptárra céloztam. :)
@( o_o ): Azt ne is mond, néha hányingerem van amit művelnek azok is.
@leonito77: Igen és a motor kenőanyaga a megfelelő mennyiségű alkohol. :D
@fumerin: Szerintem lehet, csak hozzá kell szokni a szakaszos és gyors elalváshoz. :)
@mütyür: Adókedvezmény, szoctám stb...
„3 hónappal később egy karácsonyi céges bulin beleül az ölembe és finoman megharapja a fülem” – egy érdekes szexuálpszichológiai tanulmány következik, mely 3 ütős példán keresztül bizonyítja, miért rizikós bevállalni a magányos 30 és 40 közötti…..
Füstleee 2012.01.16 08:49:32
@Köldökszösz (csodalampa): Pont ez a kérdés merűlt fel bennem is. XD
Ha a poszter nem is buzi, azért egyetlen egy részlet felmerűl ebben a korban ezeknél a hölgyeknél. Az pedig a megjelenésük és legfőképpen a tömegük.
Bár belerohantam én is egyszer egy 34éves nősténybe, az is hasonló tüneteket produkált és nem volt gond az alkatával.
Egyébként ez egy egyszerű biológia. Azok a nőstény háziállatok melyeket ivartalanítatunk min. 1 ellést hagyni kell neki különben megőrülnek egy idő után. Lehet h a nőknél 30+ felett következik ez be? :)
Füstleee 2012.01.16 09:20:56
@Caddy:
1. ha egy nő nem kel el 30 éves koráig, ott nem a férfiakban keresendő a probléma. (elvállt idetartozik)
2. Az alap anyatermészet minden élőlényben színte ugyanúgy működik.
„Hogy lehettem ekkora hülye? Mit mászkálok én más csaja után? Ebből a szempontból az itt kapott tanács tökéletesen bevált” – egy korábbi történetünk folytatása következik. Levélírónk megfogadta kommentezőink tanácsait és a tettek mezejére lépett. Majdnem…..
„Bírósági végzés nem kötött, simán odamehettem volna bármikor, felpofozom és eljövök a gyerekkel” – Levélírónkat ködös magyarázatokkal dobta ki a barátnője, de legalább a közös gyereküket láthatja néha. Ha akarja. Mivel nem házasok, a férfi csak…..
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
„Azt mondta egyszer, hogy az a bajom, hogy konfliktuskerülő vagyok. Miért, ki nem az?? Mutass egy olyan nőt, aki elviseli és szereti a fölösleges feszültséget?? – a lány bikája csenevész figura, mégis rohan a pofonok után. Ha a plázában lelibáz egy lányt, már csak idő…..
„Aztán ír, hogy Budapesten van és találkozzunk. Hogy képzeli? Elmondtam neki, hogy foglalt vagyok (ezt többször is )” – amikor a pasi KGB-s módszerekkel teszteli barátnője hűségét, ráadásul ok nélkül, akkor az a kapcsolat máris elindult egy enyhe lejtőn.…..
Van, akinek a házasság szent dolog. Az ifjú férj egy átbulizott hétvégét tölt csinos lányok között, a családja nélkül. Nagyon sok a gyönyörű és vonzó lány körülötte. De nem történik semmi. Levélírónk alig 30, és a helyzet miatt máris kiégettnek érzi magát. Egy…..
Füstleee 2011.12.07 09:02:09
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
Füstleee 2011.11.30 10:36:23
@gernika: Ez a közös főzés mindig divat volt? Mert eddig nem tűnt fel. Amúgy ez a "ne keressen ha nem tud rád más szemmel nézni" ötlet igazán ötletes. Kb a hiány érzete miatt fogja keresni, vagy nem.
@Muha: Gernika megadta az ötletet...
Füstleee 2011.11.30 10:57:02
@gernika: Kente a kenyeret és adta a számba XD