Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbncmx

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 2006 szeptemberében és októberében történtek az elmúlt hat év során a racionális politikai diskurzus keretein kívül ragadtak: a szemben álló politikai erők és hátországuk képviselői szinte vallásos hittel képviselték a hamis mítoszaikat. Míg az egyik oldal a…..
vbncmx 2012.11.15 15:30:42
Bajnai nem beszélt a SAJÁT felelősségéről, csak a kormányzatéról. Ezt látta jól nov. 3-án A hiányzik egy mondat című cikk szerzője. www.millamedia.hu/2012/11/03/szabadai-viktor-hianyzik-egy-mondat/

Beájulni éppen ezért Bajnai soraitól naivitás, vagy szerecsenmosdatás.

Ráadásul a közügyekben aktív kormányzati ember BAjnai hallgatása sokkal súlyosabb, mint egy olyan személyé, aki akkor hidegburkoló vagy gyerekorvos volt, most viszont belevág a politikai életbe.
A könnyűzene üres, felszínes tömegtermék, ami művészi értéket nem képviselhet, cspán a nagy tömegek elbutítására alkalmas – Theodor W. Adornónak a múlt század közepén megfogalmazott, klasszikus és egyben hírhedt könnyűzene-kritikája ma is gyakran előkerül a populáris…..
Hétfői kérdésem Illés Zoltánhoz a parlamentben.Tisztelt Államtitkár Úr! Az Orbán-kormány hivatalba lépésekor azt hallottuk: önálló környezetvédelmi tárca ugyan nem lesz, de a természetvédelem erős kormányzati képviselettel működhet majd. Ma viszont azt látjuk: a szektor…..
vbncmx 2011.09.14 17:52:07