Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DinamoZagreb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, mostanában nem lesz annál szomorúbb témám a magyar női kosárlabdával kapcsolatban, mint hogy előfordulhat, utolsó hazai mérkőzését játssza pénteken a Pécs 2010 nevű csapat a bajnokságban, ehhez képest eljutott hozzám egy videó, ami napok óta meglehetősen heves…..
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
DinamoZagreb 2012.02.02 12:31:46
@mézescsók: miután nem közpénzből megy így nem gondolom, hogy el lenne túlozva.
A zágrábi Dinamo hivatalosan is a BL eddigi történelmének legrosszabb csapatává vált. Huszonkét kapott és három rúgott góllal, pont nélkül esett ki. Az utolsó csoportmeccsen a Lyon hetet vágott Zágrábban. Még a Dinamo középkezdéséből is lyoni gól született. Az…..
DinamoZagreb 2011.12.09 09:52:25
@Etniez: a helyzet ebben az esetben az, hogy a két belső védő akik ezen a meccsen játszottak azoknak nem ez a posztjuk ugyanis sérülések és eltiltások miatt nem volt arra alkalmas ember így lecserélni sem lehetett őket.
DinamoZagreb 2011.12.09 10:42:30
@Styxx: üzleti szempontból ez volt a legjobb húzás. De a BBB nem ezért maradt távol ha a csomagban történő árusítást akarod okként megjelölni.
Hajcsatok Tömegnyomor, 1. forduló 2011.07.19 08:53:00
 Elkezdődött a labdarúgó NB I, de kérdés, a kánikulában hányan gondolták úgy, hogy érdemes kimenni a meccsekre. Népszámlálás, 1. forduló. Hagyományosan a labdarúgók kezdik a legkorábban a bajnokságot, így egyelőre csak az ő nézőszámaikról tudunk beszámolni, de…..