Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ani10

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A Zeitgeist-Addendum III.-ban igen érdekes dokumentumfilmben láttam először erről a nem mindennapi projektről. Aztán hónapokkal később több külföldi oldalakon is igen sok figyelmet szenteltek ennek a dolgonak, ami megmondom őszintén…..
Ani10 2011.07.19 14:22:34
Szerintem a technikai újításokra szükség van, de csak azért, hogy az üvegház hatásból ismert kritikus pontot miután már a folyamat nem visszafordítható ne lépjük túl.

Az gondolom mindenki számára világos, hogy egy szakadék szélén állunk gazdaságilag, erkölcsileg és ökológiailag.

A technika nem nyújt megoldást, a Venus Projektel kapcsolatban, nekem egy Disney film jutott eszembe, ami egy kis roboton keresztül az emberekről szól. Ebben a filmben az Emberek már nem is jártak csak kényelmes fotelekben repülgettek, elhízva, izomsorvadtan.

Mi embereknek a legnagyobb ajándékunk a tudatosság, a rendkívüli alkalmazkodó képességünk, a rendkívüli kreativitásunk. Menj el legalább 2 hetet sátrazni egy folyó mellé a természetben és megérted, hogy hol is van az ember igazi helye.Ott nincs áram, nincs gáz és Ígérem ennek ellenére sem fogysz meghalni. Ahelyett, hogy gépekkel, technikai újításokkal próbáljuk elodázni valódi helyünket ezen a Föld nevű bolygón, igenis mindenki vállalja a felelősséget magáért és legyen önfenntartó.
Tiltakozunk a vegyszerrel mérgezett paradicsom ellen(és még sorolhatnám), miért nem termeszted meg magad???
Ha összeomlik a gazdaság és nem lehet élelmiszerhez jutni, tudsz egyáltalán kenyeret sütni? Tudsz egyáltalán tüzet rakni gyufa vagy öngyújtó nélkül?
Több millió éve él ember a Földön, kb.5000 éve léteznek civilizációk(amelyek mind megbuktak) és hova jutottunk.
Lassan kiírjuk saját magunkat és környezetünket.

Létezik egy E-bomba nevű szerkezet, melyet a légkör felső részén robbantanak fel, ez a bomba gamma sugarakat bocsát ki.A Gamma sugarak a Föld felé zuhanva más atomokkal összeütközve mikrohullámokat hoz létre, így a Föld felszínén elektromos kisüléseket okoz, ezáltal megszűnik az elektromos ellátás és minden mikrochippel üzemelő eszköz.

Erre is van megoldása a Venus Projektnek?
Ezeket a projekteket ki fogja finanszírozni és ki birtokolja majd azt?(vagyis aki birtokolja majd az energiát a te kényelmedhez, annak a rabszolgája leszel)