Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninjascroll

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
Ninjascroll 2011.07.19 11:59:16
@mütyür alias Dark Duchess: Naja...nem állítottam, hogy én vagyok a Terézanya
Ninjascroll 2011.07.19 17:08:57
@bubo cupropenis: Nem nyivákolok, de ha nem tévedek, ez a blog azért van, hogy szakítás után akár itt is nyivákolhasson, aki akar...
Kössz, amúgy "jut nő a farkamra"... Itt, bármilyen marha nehéz is elképzelned, arról volt szó, hogy belezúgtam a csajba és kész. És ha valakiért odáig vagy, rohadtul nehezen fogadod el a gondolatát, hogy a jövőtök nagyon kétséges.
Kíváncsi lennék, amikor utoljára (nyilván nem mostanában) szerelmes voltál és átcseszve érezted magad a palánkon, ugyanilyen bőkezűen szórtad-e magadra is a negatív értékítéleteket.
Nem is beszélve arról, hogy az említett, napi szintű, igen aktív kapcsolattartásra nem nekem volt igényem, hanem neki. Aki nálad naponta 25X bejelentkezik, arról mégis mi a szart gondolsz? Hogy érdekled, nem?