Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pizzamániás99

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inda gépház Facebook Like hibák 2011.06.24 10:36:00
Az elmúlt napokban többen jeleztétek felénk, hogy hibákat észleltek a Facebook Like működésével kapcsolatban:esetenként nem működő gombkorábbi like-ok száma eltűnikA Facebook Like gomb nem a blog.hu szolgáltatása, hanem egy tőlünk független, beágyazott funkció. Ez azt…..
 Üdv!Nagyon sajnálom, ha feleslegesen raboltam az idődet eme szörnyen egyszerű "alkotással". Igaz, első próbálkozásom, és nem is mélyedtem nagyon bele, és annak sem néztem utána, volt-e már hasonló. Ám amilyen egyszerű, szerintem szörnyen fájdalmas szóviccről is…..
Pizzamániás99 2011.07.19 09:55:36
Legalábbis nem valószínű, hogy van bárki, aki 2000 dollárt rálocsol egy bármilyen szép asztali órára. A McIntosh Mantle Clock esetleg azoknak jelenthet még egészséges alternatívát, akik ennek a sokszorosát nem képesek kitolni egy valódi McIntosh hificuccra. A 12  órára…..
  Egyszerű barna és félhosszú? Nézd meg ezt a számos variációt, Mila Kunis orosz színésznő haját mennyi változatban készítik el a fodrászok. Nyilván nem ő áll otthon a fürdőszobában és formázza a kis tincseit, ugye... De ötleteket meríthetsz belőle a saját…..
Géza levelében arról ír, hogy a legnagyobb melegben nekiálltak fűteni a vonatán. Anno úgy tudom, hogy a BKV egyes járatain is ment a fűtés nyáron, ugyanis így hűtötték talán magát a motort, vagy valami hasonló dolgok álltak a háttérben.. Íme a levél, aztán meglátjuk,…..