Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jézuspapucsos Bölcsész Debian Admin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtad, mi hiányzik? Jó előre be akarod biztosítani a farsangi megjelenésed? Vagy csak el akarod maszkírozni magad? Esetleg a csók élményt akarod egy picit feldobni???RENDELD MEG A FREDDIE-BAJUSZT!!!2,5 fontért kihagyhatatlan ajánlat, Freddie Mercury és bajszos…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
Komolyan, semmi nem derül ki belőle, de arra kiválóan alkalmas, hogy az ember ideges legyen tőle. ..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Mivel nem mi vagyunk az MTI, így ha nem is elsőként, de bemutatjuk az RHCP új dalát, melynek címe: The Adventures of Rain Dance Maggie. Első hallásra nekem túlságosan populáris, már-már azt is mondanám, hogy unalmas és az is idegesít kicsit, hogy teljesen alkalmas a rádiókban való…..
Jézuspapucsos Bölcsész Debian Admin 2011.07.19 08:32:36