Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leventa

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Hétfőn zárul az adatfelvétel, közben folynak az előkészületek az elemzéshez. Új munkafázis, új izgalmak :)Kicsit olyan ez, mint amikor az elemzői munka és a gyerekkori Paintes emlékek találkoznak:            Ugye?…..
A múlt hét második fele is igen mozgalmasan telt. Csütörtökön az Iparfejlesztési Közalapítvány vendégszeretetét élveztük, pénteken pedig az Ipsos Zrt. sörkóstoltatásába csatlakozhattunk be. Előbbi helyen az ott dolgozók vettek részt a kutatásban, az Ipsos-nál pedig az ő…..
Érdekességképp - mint erről korábban írtam - megosztanék veletek néhány kedves kis eszközt, mely a szemmozgás követésére szolgált jó néhány évtizeddel ezelőtt. Lássuk az első gyöngyszemet 1908 környékéről!"Edmund Huey-nek sikerült először igazán működőképes…..
A tegnapi nap elég jól ment, az NRC-nél nagyon segítőkészek és érdeklődőek voltak, mindenki részt vett a kutatásomban, 3 óra alatt 12 új interjú gyűlt össze. A mai nap viszont balul sült el, csupán két emberke jelent meg azok közül, akik jelezték részvételi szándékukat :(…..
Sajnos holnap nem tudunk kivonulni az egyik budapesti önkormányzat irodájába, ahol pedig jó sok interjú felvétele volt kilátásban. Végül nem kaptuk meg rá az engedélyt. Ez igen rossz hír, új helyet kell keresni, ahol jó sok ember részvételével tudunk kutatni. Az NCSSZI-s…..
A múlt héten a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intezet vendéglátását élveztük. Nagyon segítőkész a csapat, 22 lelkes interjúalany segítette a kutatásunkat. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, A következő feladat további hasonlóan lelkes…..
Kicsit döcögősen indul ez a blog, de tartozom a nulladik lépéssel, ezt fogom most bepótolni. A szemkamerás kutatások (Eye Tracking - 'szem követés'), lényege, hogy valamilyen kamerával rögzítik azt, hogy egy képen (jellemzően monitoron) mikor és mit néztél. Ezeket a gépezeteket…..
Szemkamerás kutatások Indulunk 2012.01.10 12:29:00
No, ennek is eljött az ideje. Ebben a blogban fogok megosztani minden izgalmas és kevésbé izgalmas történést, ami a szakdolgozati kutatásommal kapcsolatos. Szemkamera segítségével vizsgálom, ki mikor, hova (és miért) tekint. Fiú, lány, idős és fiatal. A végére majd kiderül, hogy…..