Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsu

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog első könyvkritikája következik. Karácsonyra érkezett meg Duncan Shelley A pokol kézikönyve című munkája. Véletlenül akadtam a könyvre, nem igazán található meg a boltok polcain, legalábbis nekem nem sikerült, sem az életben sem pedig a neten, így a kiadótól…..
              A nagybányai falra hányt borsóSokféle hír bontakozott ki a nagybányai szegénynegyed köré épített fal körül felvert porfelhőből az elmúlt hetekben. Felkerekedtem és odamentem, hogy "tiszta légköri…..
Aki szarvas akar lenni 2011.07.22 13:07:00
Nagyon szeretem a kórusokat.https://www.youtube.com/watch?v=AY2c9M7ixIM&feature=player_embeddedÉs nagyon szeretném tudni, mi történt ezekkel fiúkkal, mielőtt szarvassá változtak. ..
meg állatok nélkül is lehet. De ahogy Isten képes behatolni egy nem hívő ember életébe, úgy az állatok is meg tudnak jelenni az állat nélküli ember létezésében. Mindkét esemény sorsfordító, megrendítő, soha többé nem bírsz úgy élni, mint azelőtt, és nem érted, hogyan…..
 mindig is az voltam. Budapesten születtem, több, mint ötven évvel ezelőtt. Anyával éltünk ketten, kiskoromban otthon mindig csak ketten. Nálunk nem laktak állatok, mert teli szőrözik a lakást, csak a dolog van velük, betegséget lehet kapni tőlük, különben se vagyunk otthon…..