Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megketto

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem éreztem soha magam missziót teljesítő embernek. Sok mindent félbehagytam eddigi életemben. De most vasakarattal elhatároztam, hogy másképp lesz. Az elmúlt időszakban irgalmatlan módon elhíztam, de jó volt magam azzal nyugtatni, hogy "hát fáj a térdem, nem tudok futni". És…..
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
megketto 2012.03.22 21:57:44
megketto 2012.03.22 21:59:41
kira@sawyer_15: A taktika az, hogy kit rak ki, az hogy ki hova áll speciel mindegy, mert Alexa mind az 5 srác mögé állhat, tehát sokat nem számít, hogy ki hova áll :)
LifeTILT VV Kinga Fogyása (?) 2012.03.13 03:04:00
Azt már igazán megszokhattuk az RTL Klubtól az elmúlt pár évben, hogy a műsoraik tartalmilag a nézők számára annyira van pozitív hatással, mint az AIDS vírus Freddy Mercury szervezetére, na de hogy a Camponában tanyát verő análsakálok minden területen csak a hülyeséget…..
LifeTILT A Ciklus 2 2011.12.16 03:21:00
  Június – Július – Augusztus /OFF/ A program alatti edzések fáradalmai, minden önmegtartoztatással töltött perc, minden egyes lefutott kilométer, megannyi lemondás és hosszú hetek munkái nyáron fognak kifizetődni. Amiért megdolgoztunk az év többi napján, azt most…..
megketto 2011.12.16 22:08:07
@benedek bence: Látom Bence levetted a zsírégető reklámot, örülök, hogy így döntöttél a szponzorral szemben :) Ha jól értem akkor Nálad a nézzünk ki jól, amikor jól kell kinézni és élvezzük az életet amennyire csak lehet áll szemben/előtt a "klasszikus" egészséges életmóddal?
                                                              0.nap                                                              30.nap   Adriennél az a furcsa helyzet állt elő, hogy mentálisan a slim lányok közül messze ő a…..
0.nap 30.nap Eltelt egy hónap, és ahogy az várható volt a slimek kezdenek megborulni. Elsősorban persze érzelmileg, de mentálisan is, ami nem csak a diétának, és a hetek óta tartó edzéseknek és a kalória mínuszoknak köszönhető. A huszadik nap környékén volt egy egészen…..
  Mielőtt rátérnék a futásra, szeretném üdvözölni a Nemzeti Adó és Vámhivatal négy, valamint az APEH további 11 alkalmazottját, akik az utóbbi 2 hétben belájkolták a blogomat Facebookon. Igazán kedves ez az érdeklődés, és szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az a…..
A kozlekedes Rioban eleg vicces es meglehetosen kaoszos. Az tuti, hogy a legtobb karomkodast, amit ismerek portugalul, azt Carlos mellett tanultam, mikozben vezet! :D A kocsik random modon kavarognak a savok kozott, no index, no piros-a-lampa-engedjuk-el-a-gyalogost, es dudalnak, mintha muszaj…..
LifeTILT A RunTilt Nemzedék 2011.09.21 02:09:00
   Nézzétek meg jól ezeket az embereket mert kurva nagy arcok és tökéletesen megtestesítik a LifeTilt szellemiséget. Ők az első akik becsatlakoztak a futó  edzéseimbe, és ők azok akiket ugyan nem ismerek, de egy meghatározó élménnyel gazdagítottuk egymás életét, amikor is…..
megketto 2011.09.21 23:14:59
@simms: Szia, az alábbi link közép/hosszútávfutáshoz ad hasznos tanácsokat:
www.freeweb.hu/powerhiker/index.html

Tomisz jól leírta. A lényeg, hogy ha futás közben éhség érzeted van, akkor hamarosan rohamosan elkezd csökkenni a teljesítményed, mert nem lesz mit felhasználjon a szervezeted. Ha beveszel szőlőcukrot, az segít kb 15-20 percig, viszont a szervezeted leállítja az inzulin termelését. Amint elégett a szőlőcukor, akkor sokkal rosszabbul leszel. Én a banánt javaslom, ha éhesen megyek el futni, akkor az elején eszem párat, kb 10 perc után már nem érzem az éhséget és sokkal lassabban égeti el a szervezet. Esetleg szőlőcukor+banán, mert azonnal jobban vagy és később sem leszel hirtelen rosszul.

Amúgy én a blogot olvasva kezdtem el futni, éppen most készülök az első maratonra, csak fél év kellett hozzá, előtte soha nem futottam 5km-nél többet egy huzamban, úgyhogy hajrá Nektek!:) És Köszi a blogoz Bence!!!
megketto 2011.09.21 23:59:45
@Leningrad:
Lehet rosszul magyaráztam, úgyhogy inkább idézek:) "Amikor szőlőcukrot eszünk, az azonnal felszívódik és a vércukorszint hirtelen megemelkedik. Ez jó érzés, hirtelen erőt ad. Viszont ekkor a szervezet a normális szint beállítására törekedve a saját termelést gyorsan leállítja (a szabályzás inzulinnal történik). Amikor aztán a megevett szőlőcukor felhasználódik, a saját lebontás pedig már leállt, a vércukorszint lezuhan, mi pedig megnézhetjük magunkat, a világ kifehéredik, nekünk pedig le kell ülni."
megketto 2011.09.22 22:34:39
@spLEEn: Kisebb technikai probléma lépett fel pár napja: A jobb lábamban el van szakadva a keresztszalagom, szombaton sikerült kiugrasztanom a térdem, egyelőre sántikálok:(
Hétfőn elmegyek egy 10km-es próbafutásra, ha akkor nem fáj semmi, akkor indulok, amúgy le kell mondanom, addig marad az úszás:)
Ha szoktál hosszabb távokat futni, akkor egyeztessünk és mehetünk együtt futni, de csak ha rendbe jött a térdem!