Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reklámbarát

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámipar Gyalogosok szelleme 2012.01.26 08:15:00
Közterületi gerillakampány, mely gyorshajtásra és a gyalogosok veszélyeztetettségére hívja fel a figyelmet. A módszer egyedi, ám kissé veszélyes.  Tény, hogy a volán mögött ülők egy része kevésbé felelősségteljesen közlekednek, néha semmibe véve a kresz szabályait…..
Emlékeztek a Volkswagen tavalyi díjnyertes reklámjára? Amikor a kisfiú Darth Vadernek öltözve "erősködik" a tárgyakkal, az autóval és a kutyával!? A kutyák most megmutatják mire képesek... Elkészült a reklám kutyás adaptációja, mely a Volkswagen 2012 Game Day…..
  Újabb fényképes gyűjtemény, újabb ötletes reklámok és hirdetések. Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek! 1. Superette   2. Alteco pillanatragasztó   3. Koppenhágai Állatkert   4. Mini Cooper Doboz   5. Colgate Max Night pizzás…..
addict Ralizz a Time Square-en! 2011.12.27 16:13:00
Az ünnepek alkalmából egy óriási meglepetéssel kedveskedett a Hyundai a New York-i embereknek. A dél-koreai autómárka egy hatalmas kivetítőt helyezett az ismert tér közepére, melyen a járókelők okostelefonjaik segítségével kipróbálhatták az új 2012-es Hyundai Velostert. A…..
A hörcsögök idén is menőcsávók. Úgy látszik a szőrős kampány recept működhet is a KIA-nak. A közönség állítólag szerette – szívesen adták tovább az emberek az első videót. A reklámfilmnek üzenete, amely szerint kerülj ki a mókuskerékből és vezess inkább egy…..