Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FcBarcelona

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Fc Barcelona tegnap illetve ma játszott mérkőzésen 3-2-re legyőzte a Real Madridot!! Ezzel megszerezte a 2011/2012-es idény első kupáját!! A mérkőzés elején A.Iniesta szerzett vezetést, majd C.Ronaldo egyenlített!! A szünet előtt Messi megszerezte a vezetést a Barcelonának!! A…..
Tegnap miközben a két nagy rivális játszott egymással a Barcelona drukkerek nemcsak a fordításnak örülhettek hanem annak is, hogy az Arsenal és a Barcelona hivatalosan bejelentette Fabregas átigazolását!! Fabregas a mai napon átesik egy orvosi vizsgálaton, miután aláírhatja a…..
Tegnap játszotta a Real Madrid és a Barcelona a spanyol szuperkupa első mérkőzését!! Az eredmény 2-2 lett!! Az első félidő elején Özil szerzett vezetést a királyi gárdának majd David Villa is betalált!! Az első félidő végén Messi szerzett vezetést a Barcelonának!! A második…..
Bár még a két klub nem jelentette be hivatalosan az átigazolást de már több honlapon is közzé tették, hogy fabregas biztosan a barcelonáé!! A Barcelona játékosai már üdvözölték "új" társukat a twitter és a facebook oldalán is!! Fabregas-t vagy holnap vagy a…..
Sajtóhírek szerint Arsene Wenger beadta a derekát és elfogadta a barcelona 35 millió-s ajánlatát!! A Barcelona már jó pár éve megakarta szerezni a világbajnok középpályást és ezek szerint sikerült?!  ..
FCBarcelona Katalán kupa döntő 2011.08.10 08:06:39
Az FC Barcelona tegnap 3-0-ra kikapott a katalán kupa döntőjében az RCD Espanyol-tól!! A Barcelona "B" csapatos és ifi játékosokkal állt fel és kapott ki!! Így a Real Madrid elleni szuperkupa mérkőzésekre a Barcelona vereséggel hangolt!!..
Az FC Barcelona a napokban történő katalán kupán vesz részt!! Az elődöntőben a Girona FC csapatát győzte le 2-1-re, s ezzel bejutott a döntőbe!! Ott az ellenfele az RCD Espanyol lesz, vagyis egy városi rangadót fognak rendezni ma este!! A mérkőzés összefoglalóját itt…..
Lapértesülések szerint Fabregas 4,5 millió eurót is lemondana a fizetéséből azért, hogy a Barcelona játékosa legyen újra!! E hír szerint is Fabregas a nevelőegyüttesében szeretne footbalozni a jövő idénytől!!..
Az FC Barcelona csapata tegnap 2-0-ra legyőzte a Club Amerika csapatát!! Az első félidőben David Villa szerzett vezetést majd a második félidőben Seydou Keita biztosította be a mérkőzést!! A Barcelona két vesztes meccs után most elég erős kezdő csapattal kezdett mivel a Victor…..
FCBarcelona Spanyol szuperkupa 2011 2011.08.06 10:36:48
A 2011/12-es spanyol szuperkupa döntőjét az FC Barcelona és a Real Madrid vívja meg!! Az első mérkőzés jövő héten vasárnap lesz, este 10 órától lesz látható a SPORT1 csatornáján!! A visszavágó három nappal később lesz!!..
FCBarcelona Napi vicc 2011.08.05 15:20:04
Íme a mai vicc!!..
Tegnap a Barcelonai klub hivatalos honlapján megjelent egy hír, mi szerint Gabriel Milito távozik a katalán sztárcsapattól!! A szerződése 2012 nyaráig szólt de ezt felbontották!! Milito az Independiente klubjában folytatja pályafutását!!..
FCBarcelona Napi vicc 2011.08.04 20:40:41
Íme a mai vicc!!..
FCBarcelona Egy nagy meglepetés 2011.08.04 13:50:00
Az Fc Barcelona egy tegnap rendezett felkészülési mérkőzésen 4-1-re kikapott a Mexikói Chivas csapatától! A mérkőzés elején David Villa szerezte meg a vezetést a katalánoknak! A 60.percben Fabian de la Mora egyenlített a Mexikóiaknak! 2 perccel később ugyan ő talát be a…..
A Barcelona eddigi felkészülési mérkőzéseinek eredményei: Hajduk Split vs Barcelona: 0-0Barcelona vs Porto Alegre: 4-2Barcelona vs Bayern Munchen: 2-0Manchester United vs Barcelona: 2-1 ..
Krikic 12 millió euróért az AS Roma-ba szerződik!! A katalán sztárcsapat 2012/13-as szezon után kötelező visszavásárolni a "farkasoktól"!!..
FCBarcelona Napi vicc 2011.07.22 07:51:53
Íme a mai vicc!!..
Most már hivatalosan is bejelentette a két klub a megállapodást!! Sánchez 5 évre írt alá a Barcelonához akik végül 37.5 millió eurót fizetnek az olsz klubnak!! Sánchezt a Barcelona hétfőn muutatja be!!..
A három új felső sárga, fekete és kék színekben pompázik!! Ezekben a melegítőkben fognak edzeni hidegebb napokon és az utcán sétálni!! ..
FCBarcelona Napi vicc 2011.07.21 08:07:01
Mostantól majdnem minden nap meg foglak titeket lepni egy-egy viccel!! Íme a mai vicc!! ..
Pár perccel ez előtt az Udinesei klub elnöke bejelentette, hogy Alexis Sánchez gránát-vörös kékbe öltözik a következő idénytől!! Sánchez 5 évre írt alá a Barcelonához akik 43 millió eurót fizetnek az olasz egyesületnek!! Nem egybe fizetnek, hanem 5 év alatt törlesztik le az…..
Hivatalosan még egyik klub se jelentette be az átigazolást de lapértesülések szerint a két klub már megállapodott!! A Barcelona 40 millió eurót fizetne az Udinesenek a most Copa Amerikán játszó Alexis Sánchezért!! "Guardiola azt nyilatkozta, hogy szerinte jobb lenne egy…..
FCBarcelona Mi lesz Fabregas sorsa? 2011.07.19 09:38:38
 Amint már megtudtuk a Barcelona szeretné leigazolni Cesc Fabregast de napjainkban kiderült, hogy a Real Madrid is szeretné megkaparintani! A Real Madrid kész 50 millió eurót fizetni az Arsenalnak míg a Barcelona csak 29 millió eurót és két tartalék játékost adna az Arsenalnak!!…..
 Ezek a játékosok távoztak illetve érkeztek a klubhoz!!1.Érkezett:Henrique, A. Hleb, T. Alcantara, Keirrison!!Hozzájuk még csatlakozhat a nyár folyamán Cesc Fabregas és Alexis Sánchez is!!2.Távozott:M. Cáceres, Z. Ibrahimovic, V. Sánchez!!A Barcelonából még távozhat Bojan,…..
FCBarcelona A Barcelona himnusza 2011.07.18 20:20:00
 Itt megnézhetitek az FC Barcelona himnuszát, felirattal együtt!!     Download this mp3 from Beemp3.com   Szöveg:Tot el campÉs un clamSom la gent blaugranaTant se val d’on venimSi del sud o del nordAra estem d’acord, estem…..