Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemláttadapuskámat?

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyöspatán a Jobbik jelöltje győzött – a hír láthatóan sokakat meglepetett. Következik ebből valami? Lehetséges, hogy mégis inkább jobbról kell keresni a Fidesz potenciális váltópártját? Lehet, hogy Vona Gábor a magyar Fini, aki szélről indulva, de óvatosan befelé…..
nemláttadapuskámat? 2011.07.19 10:54:14
@Lasombra:
Nem szünik meg a jelenség. Még akkor sem ha megoldásként ezt látom:
Nem tudom milyen fórumon de javasolni fogom, hogy közmunka keretében vagy fizetésért a cigányság ne az utcán sepregessen hanem azt csinálja amihez ért.
Vályogvetésből éltek.
Állami, önkormányzati területen építsenek vályogházakat és odaköltöztetném az eladósodott rétegeket, gyerekvállalási programot hírdetnék és ifjú házasokat költöztetnék ezekbe az olcsó házakba ami feleannyiba kerülnek mintha téglából építenék.
A cigányok foglalkoztatva lennének és olcsó lakások épülnének.
/ még akkor is olcsóbban épülhetnének a házak, ha plusz költségként beleszámoljuk a rendőri felügyeletet mert enélkül nem csak a vályog de a szerszámok is eltünnének/
nemláttadapuskámat? 2011.07.19 11:31:55
@márta)):
Ne haragudjon Márta, de vagy kéjgázt szív vagy valamilyen magánzárkában űl és nem tudhatja az igazságot mi folyik a térségben., ha azt hiszi ,hogy a cigányok félnek.
Mondjuk igaza van.
Én is félnék ha ezentúl nem tudnék lopni, ha olyan viselkedés mintát várnának el ami személyiségemtől idegen.
Én szivesen vendégül látnám egy hétre kis falunkban.
Kérem hozza magával a tb-kártyáját, nem árt ha van életbiztosítása és ne felejtse otthon a bibliáját.
A politikai uborkaszezon unalmát egy picit feldobta a Fidelitas, akik a tegnapi kánikulában strand helyett Debrecenbe mentek, kongresszust tartani.Tisztújítás is volt, "nagy meglepetéssel": A küldöttek 90 százalék fölötti szavazataránnyal (336 érvényes szavazatból…..
Kicsi kutatás, és kiderült, hogy nem is kell olyan sokáig dolgozni. Blondie - Heart Of Glass by Discodandan TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK: LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET!!! Néhol vicces, de alapvetően szomorú történet, ahol tanulság is biztos van. 3 éve majdnem, én, fiú akkor…..
nemláttadapuskámat? 2011.07.18 11:35:54