Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 36-os verzió elsősorban vizuális újdonságokkal jelentkezik, amik egyben a böngésző használhatóságát is növelik. Megújult a kezdőlap. Nem csak letisztultabb lett, de a tartalma is testreszabható. A jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra kattintva egy panel nyílik, ahol könnyedén…..
Bár a 24-es verzió több hasznos fejlesztést is hozott, ezeknek csak egy része kerül át a Next ágra. Fül előnézeti képek (HiDPI módben egyelőre le van tiltva, mert nem elég szép, de engedélyezni lehet.) HiDPI megjelenítés Windowson is (A böngésző automatikusan felismeri a…..
I3 2014.08.03 11:56:00
@Nekomajin: Szintén 5400-as HDD. És a gyorshívó szintén csinálja a kifehéredést. Megnyitok egy új fület és kb. 10 mp-ig semmi, utána behozza de valami furcsa ugrással, mintha a stylesheet később töltődne be.

Már épp kezdtem belakni, az előnézeti kép is elnyerte a tetszésem, mert így ctrl+tab gyors gombbal meg tudom nézni, hogy mit írtak fb-n vagy kitől jött levelem, még lehetne rajta finomítani, de kifejezetten hasznos. Már a fülek bezárását is megszoktam, hogy nem a legutóbbit nyitja meg és egy bővítménnyel ez is megoldható. Már csak a Dragonflyt hiányoltam, ami ha lesz is csak nagyon sokára.
I3 2014.08.03 15:16:33
@Nekomajin: 6 böngésző (IE, FF, Chrome, Opera 12, Opera Next, Opera Dev) van a gépemen plusz virtuális gépen Safari. Ezek nagy részét minden nap használom, mivel sajnos a W3C szabványt az istennek nem akarják betartani plusz CSS3 óta mindig belefutok érdekességekbe, főleg Chromeon. Nem igazán tudom megmondani, hogy melyiket használom "mindennapos böngészésre", mert azt használom, ami legutóbb nyitva maradt.

Ha a "Tab cycling"-re gondolsz, az be van kapcsolva és Ctrl+Tab követi a sorrendet, de bezáráskor a mellette lévőt nyitja meg (csak bővítményt találtam rá).
I3 2014.08.13 15:19:49
@Nekomajin: Elkezdtem tesztelgetni és úgy tűnik javították a fülváltást, már nem kell várni, hogy behozza. A gyorshívó betöltésén még kicsit javíthatnának, de már alakul.
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
I3 2013.06.08 22:16:22
@penge™: Asszem anno a fixed bugra az volt a megoldás, hogy body-n belül csináltál egy parent divet, amin belül volt két másik, az egyik tartalmazta az oldal teljes kódját, a másik meg az ál fixed elemeket. A fix elemre megadtad, hogy az ablak mely pontján legyen, a másikat meg átméretezted az ablakhoz és overflow autóval görgöt is adtál neki. Nem tökéletes, de ezzel megoldható volt a hiba.

Egyébként meg a többieknek írom, hogy lehet szapulni pengét, de szerintem 100%-ig jogos a felháborodása. Én pl. 50 valahány notes-al rendelkezem, mindben php kód, ami jól jön webprogramozáshoz, mert nem kell keresgélnem és a kódíráson át a debuggolásig mindent tudtam operában csinálni. Most meg lényegében semmit. Dragonfly-t ígértek, de valószínűleg az kerül a legvégére, notes meg teljesen kuka ráadásul mivel kikerült a POST a formok tesztelésére se lesz elég F5-öt nyomni. Szerencsére a presto furcsa kis textarea bugja kikerült, de eddig ez az egyetlen, ami pozitívum.