Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justmusic.fm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..