Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szcora

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiánypótló termék a piacon, az biztos: megláttam, felröhögtem, és azóta sem bírom abbahagyni. A szoptató anyák közül sokan szembesülnek azzal, hogy bár a gyereket tökre nem érdekli, épp otthon tör-e rá az éhség vagy sem, nyilvános helyen szoptatni szinte egyet jelent azzal,…..
szcora 2011.07.16 21:48:55
@muzsika: Az anyuka fejje le, tegye hőtárolós táskába (3-4 órát kibír benne) és íme 6 óra szabad idő a deddel a városban ;) ahogy én is csináltam. Nő vagyok, szoptattam 1 éves koráig, nem ültem otthon egész nap és igen, kiráz a hideg a nyilvános helyen szoptató anyáktól. Mellesleg a gyermek minél nagyobb, annál jobban zavarja őt is.
szcora 2011.07.29 18:51:17
@Sportmóki: Szerintem különbséget kéne tenni nyilvános szoptatás és szoptatás között. Elvonulni a parkban és csendben megejteni a dolgot egy padon, ok. (nem mintha szégyellni való dolog lenne) Nyilván mindenki tudja előre, hogy körülbelül mikor jön el a pillanat. Leülni a bevásárlóközpont közepén egy padra és ott szoptatni, hmmm... igen is zavaró, még a nőkre nézve is. Azért szögezzük le, hogy az elején én is óránként szoptattam, és valahogy mégis megoldottam a dolgot, pedig soha nem hagytam magára a kisfiamat. És tápszert sem kapott soha. Bár nyilván embere válogatja, lehet, hogy túlságosan prűd vagyok, de ez nekem sokkal több egy 'fornetti' evésnél. Annál sokkal bensőségesebb dolog. Mi sem mutatja jobban, minél idősebb lett a fiam, annál kevésbé tűrte meg a csendben üldögélő apukáját is a szobában.