Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nolfo

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NOD32 antivírus rendszer gyártója, az ESET havonta elkészíti a legelterjedtebb internetes kórokozók top tízes listáját. Nézzük akkor, milyen hónapot is zártunk márciusban Magyarországon! Következzen a NOD32 antivírus rendszert gyártó ESET ThreatSense.NET Center…..
Pénzkeresés Velocity Clicks 2008.03.18 12:11:00
Itt egy újabb oldal. 10$ minimum kifizetés, 1C linkek, a 10$ megvan 10-15 nap alatt, ha alám regisztrálsz. Alertpay-os ez az oldal. Már elég kevés oldal maradt PayPalos. Természetesen itt is él a +50% bónusz, ha alám regisztrálsz. Link bal oldalt...
Pénzkeresés És a linkek 2008.03.12 17:29:00
Frissítés az előző cikkhez: Sok oldal kezd átállni vagy már átállt AlertPay-re. Tehát kell majd egy AlertPay Acc. Túl sok oldal még nem használja, sem netes boltok, de kifizettetni normálisan lehet vele.A linkek a bal oldali "linkblog" alatt találhatóak. S a linkek…..
Pénzkeresés Sziasztok! 2008.03.11 18:53:00
Ez a Blog az egyszerű pénzkeresésről fog szólni. Sziasztok!Unjátok, hogy nem éritek el a minimumot, vagy kevés a pénz amit kaptok?Ajánlok egy egyszerű lehetőséget amihez nem kell semmilyen különleges képesség.Vannak olyan oldalak, amelyek a Refek után 100%-ot fizetnek.FIGYELEM…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..