Regisztráció Blogot indítok
Adatok
techmob

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A doni magyar hadsereg pusztulására emlékezve elképesztő mennyiségű ostobaságot öklendezett elő magából a szónokok némelyike. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerint a Horthy-rendszer vágóhídra küldte a magyarokat. Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és…..
Üdv mindenkinek, az alábbiakban egy Samsung Galaxy S2 szétbontását mutatnám be. Aki érzékeny lelkületű és tudja előre, hogy a következőkben felsorolt boncolás mély nyomokat hagyna úgy a lelkében, mint a telefonjában...hm szóval attól elnézést kérek. Nos tehát a Galaxy S2,…..
techmob 2012.03.29 22:17:44
@deguuu: Az a helyzet, hogy ebben és még jó pár típusban nem lehet cserélni csak az üveget, hanem az LCD-vel együtt komplett.
techmob 2011.07.18 17:19:10
Minden okostelefon beázik a szervizben, de még a tabletek is, hogy ne kelljen garanciálisan javítani azokat, ha a szoftverfrissítés nem válik be? Tény, hogy a legtöbb készüléket direkt hiányos funkciókkal (goto app store), gyakran félkész, de legalábbis erőteljesen kiforratlan…..
techmob 2012.03.29 16:42:23
@marko77: Teljes mértékben egyetértek.
Egyébként nem tudom mit kell sz..akodni egy ilyen pitiáner hiba miatt. Persze ezt úgy értem, hogy az ügyfélnek pitiáner, mert sajnos neki van egy használhatatlan készüléke, plusz még csalódik esetleg a gyártóban is, hanem a szerviz szempontjából pitiáner a korábban említett okok miatt.
Ha lehetett én inkább megjavítottam még a beázott készüléket is és garanciát adtam rá, mert az is eggyel több elégedett ügyfél..mert a boltban nem a két szép szememért adják a kenyeret.
techmob 2012.03.29 18:11:31
@agresszív kismalac: nem, csak javítással, egészen BGA csere szintig.
techmob 2012.03.29 18:49:14
Tegyük fel, hogy a brit hadsereg vezetői megmakacsolják magukat. A brit fegyveres erők arról híresek, hogy általában kis létszámú katonaságot tartanak fegyverben, de óriási tradíciókat ápolnak. A legtöbb ezrednek már a XVIII. század végén is óriási múltja volt. Tegyük fel,…..
techmob 2011.12.09 13:59:34
Attila saját kárán tanulta meg, hogy nem érdemes olcsó mobitelefont cseréltetni. A három sikertelen javíttatással együtt összesen 8 alkalommal kellett ideoda autóznia mintegy 250 km-t, hogy kapjon egy működő Samsung telefont.Nos olyan előfordul, hogy egy mobiltelefon (garanciális)…..